Şeyma Subaşı eski sevgiliden kalan son izi de sildi! Mohammed Alsaloussi artık tamamen yok...

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evlilik hazırlığı yapan ancak son yaşananlar akabinde şok bir ayrılık kararı alan Şeyma Subaşı bu kez de yeni hamlesiyle takipçilerini şaşırttı. Subaşı’nın Mısırlı sevgilisinden kalan son izi de sildiği ortaya çıktı.

5 Haziran 2021 tarihinde Ibiza’da Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den evlenme teklifi alan ve sonrasında da ‘Evet’ cevabı veren Şeyma Subaşı, düğün hazırlıklarına başlamıştı. İstanbul’da dönüş akabinde Meedo’yu ailesiyle tanıştıran Subaşı şok bir kararla ayrıldıklarını açıklamıştı.

Ancak ikilinin ayrılıkları sonrasında dedikodular bitmemişti. Şeyma'nın arkadaşlarıyla sevgilisinin dedikodusunu yaptığı, Mohammed Alsaloussi'nin de bunu öğrendiği haberleri gün yüzüne çıkmıştı.

Şeyma Subaşı eski sevgiliden kalan son izi de sildi! Mohammed Alsaloussi artık tamamen yok...

Şubat 2021’de ise Şeyma Subaşı'nın, sevgilisi Mohammed Al Saloussi'nin adını b diye koluna dövme yaptırdığı ortaya çıkınca ikilinin bir kez daha barıştıkları belirlenmişti.

Şeyma Subaşı eski sevgiliden kalan son izi de sildi! Mohammed Alsaloussi artık tamamen yok... - Resim : 2

Bir dargın bir barışık olan ikili bu kez "Artık geri dönüş yok" mesajı vererek bir kez daha ayrıldılar. Önce mutluluk pozlarını kaldıran Subaşı, 1.5 yıl önce Meedo'nun adını koluna kazıttığı dövmesini de yok etti.

Şeyma Subaşı eski sevgiliden kalan son izi de sildi! Mohammed Alsaloussi artık tamamen yok... ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Dövme Mohammed Alsaloussi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.