Şeyma Subaşı 'eski eş' kavgasına kızını da dahil etti!

Geçtiğimiz gün Şeyma Subaşı'nın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşıma, Zeynep Yılmaz göndermede bulunmuş, eski ve yeni eşler sosyal medyada üstü kapalı birbirlerine girmişti. Subaşı, yaptığı yeni bir paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Önceki gün, Zeynep Yılmaz ve Şeyma Subaşı Ilıcalı arasında sosyal medyada fotoğraf atışması yaşanmış, ikili magazin gündemine oturmuştu.

'NEREDEYSE 9 YIL' MESAJI TARTIŞMAYI BAŞLATTI!

Şeyma Subaşı, Instagram’da eşini etiketleyerek İngilizce olarak “Ben sana aidim sen de bana… Neredeyse 9 yıl” yazdı.

Bu mesajın ardından Zeynep Yılmaz’ın paylaştığı fotoğraflar dikkat çekti. Zeynep Yılmaz Instagram üzerinden paylaştığı hikayelerde 2008 yılına ait fotoğrafları eski eşini keserek paylaştı.

Subaşı ise soyadını “Ilıcalı” olarak değiştirip karşılık verdi.

KIZINI DA KAVGAYA DAHİL ETTİ!

Bu yaşananların ardından Subaşı, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altında geçmişte paylaştığı, kızı Melisa'nın parkta çekilen videosuna atıfta bulunarak "Melisa’nın parktaki videosunda verdigi tepki gibi (çünkü annesi ona daima pozitif olmayı ve saçmalayanlara karşı gülümseyerek cevap vermeyi öğretti)" yazarak Yılmaz'a yeni bir göndermede bulundu.

İşte Subaşı'nın o paylaşımı:

Ekran_Resmi_2018-03-19_13.27.26

Şeyma Subaşı 'eski eş' kavgasına kızını da dahil etti! ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Instagram Zeynep Yılmaz zeynep ılıcalı melisa melisa ılıcalı gönderme
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.