Şeyma Subaşı Dolandırıcı Sevgilisine Yeniden Döndü! Bu Kadarına Pes Doğrusu

Son günlerinde en çok konuşulan isimlerinden biri olan sosyetik güzel Şeyma Subaşı ile Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi’nin barıştığı iddia edildi. Geçtiğimiz günler içerisinde önce hamile olduğunu söyleyen ardından da bebeğini aldıran ve sevgilisinin dolandırıcı olduğunu belirten Subaşı’nın tektaş yüzüğü yeniden taktığı belirlendi.

Mısırlı sevgilisi ile ayrıldıklarını sosyal medyadan duyuran ve kısa sürede ülke gündemine oturmayı başaran Şeyma Subaşı’nın Mohammed Alsaloussi ile tekrardan barıştığı belirtildi. Evlilik hazırlıkları yaparak her fırsatta O’nu ne kadar çok sevdiğini dile getiren Subaşı, şok bir kararla Mısırlı sevgilisinden ayrıldığını duyurmuş ve hemen ardından hamile olduğunu ve bebeğini düşürdüğünü söylemişti.

Ancak çiftin dün ani bir kararla yeniden barışarak Ibiza’da tekne turuna çıktıkları ve arkadaş grubu ile beraber yemek yedikleri masada yan yana oturdukları gözlemlendi. Bu esnada da Subaşı’nın Alsaloussi'nin yüzünü gizlemesi detayı dikkatlerden kaçmazken bundan sonra neler olacağı da merakla beklenmeye başlandı.

Şeyma Subaşı Dolandırıcı Sevgilisine Yeniden Döndü! Bu Kadarına Pes Doğrusu

Sosyal medya hesabı üzerinden bikinisi ile de dans eden Subaşı’nın parmağındaki tektaş yüzük detayı da bir kez daha hafızalara kazınırken bir süre öncesinde Mısırlı sevgilisinden ayrılan Subaşı’nın paylaşımları silmesi de oldukça konuşulmuştu.

Şeyma Subaşı Dolandırıcı Sevgilisine Yeniden Döndü! Bu Kadarına Pes Doğrusu - Resim : 2

20 gün içerisinde olup bitenlere hayret edenlerde Şeyma Subaşı’nın böyle bir harekette bulunmasına bir türlü anlam veremedi. Bir süre öncesinde Mısırlı sevgilisinden evlenme teklifini alan Şeyma Subaşı bu özel anları sosyal medya hesabından paylaşmış ve teklifi de ‘Evet’ diyerek herkesi şaşırmıştı. Ancak kısa sürede gelişen olaylar akabinde Subaşı’nın hamile olduğu iddia edilmiş buna bir yalanlama gelmişti.

Şeyma Subaşı Dolandırıcı Sevgilisine Yeniden Döndü! Bu Kadarına Pes Doğrusu - Resim : 3

Tüm ısrarlar sonrasında gerçekleri açıklamak durumunda kalan Subaşı önce hamilelik iddialarına doğruladıktan sonra bebeğini düşürdüğünü söylemişti. Bundan kısa bir süre sonra da tektaş yüzüğün sahte çıktığı iddialarına müteakip Şeyma Subaşı’nın Mısırlı sevgilisinin dolandırıcı olduğu iddia edilmişti.

Şeyma Subaşı Dolandırıcı Sevgilisine Yeniden Döndü! Bu Kadarına Pes Doğrusu ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.