Şeyma Subaşı derin yırtmaçlı eteğiyle dans ettiği anları paylaştı

3,1 milyon takipçili Instagram hesabından özel hayatına dair paylaşımlarda bulunan Şeyma Subaşı son olarak soluğu Tulum'da aldı. Sık sık ülke değiştiren Subaşı, Tulum tatilinde müzik eşliğinde dans ettiği anları takipçileriyle paylaştı. Bir çocuk annesi ve sosyal medya fenomeni adeta kurtlarını döktü.

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evlilik kararı alan daha sonra ilişkilerine sevgili olarak devam eden Şeyma Subaşı, tatil için soluğu Meksika Tulum’da aldı. Sosyal medyadan hemen hemen yaptığı her paylaşımla adından söz ettirmeyi başaran Subaşı'nın son durağı Tulum oldu. Instagram'dan tatil pozlarını 'Hangi kaderi seçeceksin?' notuyla paylaşan Subaşı, dans ettiği keyifli anlarını da takipçileriyle paylaştı.


Uzun süredir sevgilisiyle birlikte Miami'de yaşayan Şeyma Subaşı Instagram sayfasından yaptığı iddialı paylaşımlarla sürekli gündeme gelmeyi başarıyor. Sık sık seyahat eden ve tatil yapan Şeyma Subaşı tatilden karelerini takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

Şeyma Subaşı derin yırtmaçlı eteğiyle dans ettiği anları paylaştı


Şeyma Subaşı şimdi ise Meksika'nın büyüleyici güzellikteki tropik sahillerine sahip olan dünyaca ünlü turizm merkezi Tulum’a uçtu. Tulum tatilinden fotoğraflar paylaşan Şeyma Subaşı, son olarak derin yırtmaçlı eteğiyle dans ettiği anları Instagram sayfasından paylaştı.

Şeyma Subaşı derin yırtmaçlı eteğiyle dans ettiği anları paylaştı

''HANGİ KADERİ SEÇECEKSİN?''

Tulum'dan fotoğraflar yayınlayan Subaşı paylaşımına; "Yazmak. Şöyle düşünün, hepimiz bir filmin içindeyiz ve hepimiz ana karakterleriz ama farklı rollere sahibiz. Herkes ana karakter olabilir çünkü kendi hayatını kontrol eden sensin, yani ne istersen yapabilirsin ya da kim olursan ol olmak. Ama hangi kaderi seçeceksin ve hangi niyetle?" notunu düştü.

Şeyma Subaşı derin yırtmaçlı eteğiyle dans ettiği anları paylaştı

 

Şeyma Subaşı derin yırtmaçlı eteğiyle dans ettiği anları paylaştı ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Instagram Sosyal Medya tulum

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.