Şeyma Subaşı defileye gider gibi markete gitti!

Geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı ile evleneceğini açıklayan Şeyma Subaşı, Miami’de market alışverişi sırasında çektirdiği fotoğrafla takipçilerini şaşırttı.

Geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı ile evleneceğini açıklayan Şeyma Subaşı, Miami'de market alışverişi sırasında çektirdiği fotoğrafla takipçilerini şaşırttı.

ALIŞVERİŞE BİLE BAKIMLI GİDİYOR

“Bu halde market alışverişi yapıyorum da…” notuyla paylaştığı fotoğrafı 70 bine yakın beğeni alan Subaşı, güzelliğiyle dikkat çekti.

sadsadsdsa

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR?

02 Temmuz 1990 tarihinde Samsun'da dünyaya gelen Şeyma Subaşı, şöhret merdivenlerini 2008 yılında katılmış olduğu Miss Turkey yarışmasıyla tırmanmaya başlamıştır. Henüz 16 yaşında katılmış olduğu yarışma, onun hayatına yön çizmesinde önemli bir rol oynamıştır. Ünlü tasarımcıların moda defilelerinde boy göstermiş ve bunun sonucunda üniversite öğrenimini de kariyerine uygun belirlemiştir. İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Moda Tasarım Programı öğrencisi olan Subaşı, Var Mısın Yok Musun? yarışmasına katılmış ve 69 bin tl ödül kazanarak ayrılmıştır.

Bu tarihten sonra Acun Ilıcalı ile yakınlaşan Subaşı, Yok Böyle Dans isimli yarışmada kostüm tasarımcısı olarak çalışmaya başlamıştır.

Acun Ilıcalı ile aşk yaşayan ve bu ilişkiden de bir çocuğu bulunan Şeyma Şubaşı'nın Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf olay olmuş, Subaşı'nın İspanya Ibiza'da yemek yerken çekilen karede parmağındaki tektaş yüzüğe yorum yağmıştı.

Şeyma Subaşı defileye gider gibi markete gitti! ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı market podyum
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.