Şeyma Subaşı çizmeyi aştı! Önce başörtüsü taktı sonra sevgilisi ile öpüştü! Takipçileri çıldırdı!

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı başörtüsü takıp ardından sevgilisi ile öpüştüğü fotoğrafları paylaşında takipçileri çıldıdı. Aynı gün içinde birbirinden farklı pozlar veren Subaşı, dinle dalga geçmekle suçlandı.

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile bir dargın bir barışık olan ancak sonunda birliktelik kararı alan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı başörtülü fotoğrafı ile yine gündem olmayı başardı. Ünlü fenomenin bu pozu çok konuşulsa da asıl tartışma konusu yaratan fotoğraf bundan sonra geldi.

Şeyma Subaşı: Keşke Acun'dan 3 çocuk yapsaydım

Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı başörtülü paylaşım sonrası takipçilerini kızdırdı. "Yallah Şeyma" notuyla paylaştığı başörtülü poza birçok kişinin tepkisi sert oldu. "Dinle dalga mı geçiyorsun" sorularına maruz kalan Şeyma Subaşı asıl yapacağını bundan sonra yaptı.

Şeyma Subaşı çizmeyi aştı! Önce başörtüsü taktı sonra sevgilisi ile öpüştü! Takipçileri çıldırdı! - Resim : 2

Paylaşımları ve pozları ile magazin gündemini belirleyen ünlü fenomen, aynı gün için de hem başörtülü fotoğrafını hem de Mısırlı sevgilisi ile öpüştüğü fotoğrafı paylaşınca dengesizlikle suçlandı.

Şeyma Subaşı çizmeyi aştı! Önce başörtüsü taktı sonra sevgilisi ile öpüştü! Takipçileri çıldırdı! - Resim : 3


Attığı her adım olay olan Subaşı'nın bu kez sınırları aştığı söyleniyor.

Şeyma Subaşı çizmeyi aştı! Önce başörtüsü taktı sonra sevgilisi ile öpüştü! Takipçileri çıldırdı! ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.