Şeyma Subaşı Burning Man'de kendinden geçti! /VİDEO

Sosyal medyada paylaştığı eğlenceli hayatıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, ABD'de düzenlenen dünyaca ünlü festival Burning Man'e çılgın danslarıyla damga vurdu.

Sosyal medyayı en aktif kullanan ünlü isimlerin başında gelen Şeyma Subaş'nın Burning Man festivalindeki çılgın dansı sosyal medyaya bomba gibi düştü.

TAKİPÇİLERİ BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Instagram hesabından Burning Man festivaline ait dans görüntülerini paylaşan Şeyma Subaşı'nın videosuna takipçileri büyük ilgi gösterdi.

 BİR HAFTANIN ACISINI ÇIKARDI

Yaklaşık bir haftadır Burning Man festivalinde olduğu için sosyal medya hesabından hiçbir paylaşımda bulunamayan Şeyma Subaşı, takipçilerini meraklandırmıştı. Festivalin ardından ülkeye dönen Şeyma Şubaşı, bir haftanın acısını takipçilerini paylaşım yağmuruna tutarak çıkardı.

Şeyma Subaşı Burning Man'de kendinden geçti! /VİDEO ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Burning Man dans ABD video festival izle
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.