Şeyma Subaşı bombayı patlattı... İşte o müjdeli haber!

Önceki gün Bebek’te objektife takılan Şeyma Subaşı, “Oyunculuk yapmak gibi bir düşüncem yok ama Beyazıt’la skeçlerin devamı üzerine konuştuk. Ara ara bu tarz skeçler çekebiliriz. Çünkü çok güzel geri dönüşler aldım, mutlu oldum” dedi.

Beyaz Show” için Beyazıt Öztürk ile çektiği skeç çok beğenilen Şeyma Subaşı, bu işbirliğinin devam edebileceğini söyledi.

Şıklığıyla dikkat çeken Subaşı, kendisine yöneltilen “Oyunculuk yapmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna “Böyle bir düşüncem yok ama Beyazıt Öztürk ile skeçlerimin devamı üzerine konuştuk. Belki ara ara bu tarz kısa skeçler çekebiliriz. Çok güzel geri dönüşler aldım, gerçekten çok mutlu oldum” cevabını verdi.

5a059c4ac03c0e33e45d2d41

Öte yandan sosyal medyada yaklaşık 2,5 milyon takipçisi olan Şeyma Subaşı, yakın zamanda moda alanında kendine ait bir sosyal medya uygulaması çıkaracağını belirtti.

Şeyma Subaşı hakkında çıkan bu ikinci çocuk haberlerineyse sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yanıt vermişti. Acun Ilıcalı’dan olan kızı Melisa ve ablası Kübra’nın kızıyla objektif karşısına geçen Şeyma Subaşı, bu fotoğrafı ‘Benim zaten iki çocuğum var" notuyla paylaşmıştı.

Şeyma Subaşı bombayı patlattı... İşte o müjdeli haber! ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı melisa uygulama tarz Beyaz Show skeç
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.