Şeyma Subaşı bombayı patlattı! Düğün hazırlıklarına başladı

Mısırlı iş adamı Mohammed Al Saloussi ile aşk yaşayan Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın hamile olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşerken, evlilik haberi geldi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımları sürekli olay olan Subaşı, Instagram hesabından sevgilisi Alsaloussi ile çok yakında evleneceğini ilan etti.

Mısırılı iş adamı Mohammed Al Saloussi ile yaklaşık 6 aydır dolu dizgin aşk yaşayan 30 yaşındaki Şeyma Subaşı bomba bir iddia ile gündeme geldi! Subaşı'nın Mohammed Al Saloussi'den hamile kaldığı iddia edildi. Hamilelik iddialarıyla gündeme gelen Subaşı, konu ile ilgili bir açıklamada bulunmazken evlilik itirafında bulundu. Subaşı evlendiği takdirde boşandığı eşi Acun Ilıcalı'dan her ay aldığı 115 bin TL'lik nafakayı alamayacak.

Şeyma Subaşı bombayı patlattı! Düğün hazırlıklarına başladı


''DÜĞÜN LİSTESİ YAPIYORUM''

Mohammed Alsaloussi'den bebek beklediği iddia edilen Şeyma'nın Mısırlı aşkıyla Haziran'da nikah masasına oturacağı konuşulmuştu. Gözlerin çevrildiği Subaşı'nın, dün müjdeyi Instagram'dan verdi.

Şeyma Subaşı bombayı patlattı! Düğün hazırlıklarına başladı - Resim : 2

Elinde bir not defteri ile video çeken Subaşı, yaptığı paylaşıma "Düğün listesi yapıyorum. Çok heyecanlıyım" notunu düşerek düğün haberini doğruladı.

Şeyma Subaşı, Dubai tatili esnasında Mohammed Al Saloussi'nin ailesiyle tanışmıştı.

EVLENİRSE NAFAKA ALAMAYACAK

Şimdilerde aşkının İbiza'daki lüks evinde olan Şeyma Subaşı, St. Tropez'de Eylül 2017'de evlendiği Acun Ilıcalı'dan bir yıl sonra boşanmıştı. Subaşı’na 115 bin TL yoksulluk, Melisa’ya ise 10 bin TL iştirak nafakası olmak üzere her ay 125 bin TL ödeniyor. O dönem yapılan protokole göre, Subaşı evlenirse 115 bin TL'lik nafakayı alamayacak.

 

Şeyma Subaşı bombayı patlattı! Düğün hazırlıklarına başladı ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı nafaka nafaka parası Mohammed Al Saloussi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.