Şeyma Subaşı ayrılık iddialarına cevap verdi!

Geçtiğimiz güne bomba gibi düşen iddia Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı'nın sosyal medyadan birbirlerini takipten çıkarması oldu. Subaşı, çok geçmeden bu iddiaları yalanladı.

Şeyma Subaşı’nın eşi Acun Ilıcalı’yı Instagram’dan takipten çıkardığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. İddialar sonrası ilk açıklama Şeyma Subaşı'ndan geldi.

DANLA BİLİC DUYURDU

Youtube fenomeni Danla Bilic, attığı bir Tweet'inde Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı'yı Instagram'da takibi bıraktığını iddia etti ve ortalık karıştı.

640xauto

"NE KOMİK İNSANLAR VAR"

Bu iddialar üzerine Şeyma Subaşı'dan açıklama geldi. Şeyma Subaşı, bu iddiayı Instagram Story'den yaptığı paylaşımıyla yalanladı. Subaşı, “Sabah kalktım ‘acaba cidden takipten mi çıkarmışım Acun’u’ diye kontrol ediyorum. Hahaha ya ne komik insanlar var." dedi.

640xauto_1

Şeyma Subaşı ayrılık iddialarına cevap verdi! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Instagram Danla Bilic ayrıldı mı takip
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.