Şeyma Subaşı ağlarken çektiği fotoğrafını paylaştı! ''Kızımı görmek istiyorum''

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eski eşi fenomen Şeyma Subaşı koronavirüs salgını sebebiyle kızını uzun süredir göremeyince ağladığı bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Subaşı paylaşımına, ''Kızımı görmek istiyorum. Her gün ağlıyorum'' notunu düştü.

Geçtiğimiz ay yurt dışından gelen İtalyan sevgilisi Guido ile birlikte karantinaya giren Şeyma Subaşı, kızı Melisa'yı da babası Acun Ilıcalı'nın yanına Dominik'e göndermişti. Koronavirüs salgının artması ve uçuşların yasaklanmasıyla birlikte bir aydan uzun süredir kızından ayrı kalan Subaşı, duygusal günler geçiriyor.

"ŞU ANDA AĞLIYORUM"

Her zaman eğlenceli anlarını takipçileriyle paylaşan Şeyma Subaşı bu defa ağlarken çekilen bir fotoğrafını Instagram'da hikayeler kısmından paylaştı. Subaşı paylaşımında "Gerçekten neden mi kilo verdim, mutsuzum ve depresyondayım? Kızımı görmek istiyorum. Her gün ağlıyorum. Nelerin üstesinden geldim ama bunda elim kolum bağlı. Lanet olsun sana corona" notunu yazdı.

Şeyma Subaşı ağlarken çektiği fotoğrafını paylaştı! ''Kızımı görmek istiyorum''

Kızı Melisa ile fotoğraflarını da ayrıca paylaşan Subaşı duygularını şu sözlerle dile getirdi:

Şeyma Subaşı ağlarken çektiği fotoğrafını paylaştı! ''Kızımı görmek istiyorum'' - Resim : 2

"Bu öyle 10 gün tatile gidip geldim gibi bir şey değil. Yaklaşık 1 aydır kızımı göremiyoru ve ne zaman göreceğimi bilmiyorum. Allah kimseyi evladından böyle ayrı bırakmasın. Sağlıklı ve mutlu olması önemli olan biliyorum ama işte, kalp ve boğaz düğümleniyor bir süre sonra. Uçuşların açılmasını bekliyorum sadece ona kavuşmak için. Şu anda ağlıyorum ama birazdan modumu değiştirmek için müzik açıp spor yapıp dans edeceğim kendi kendime" istiyorum. Her gün ağlıyorum"

 

Şeyma Subaşı ağlarken çektiği fotoğrafını paylaştı! ''Kızımı görmek istiyorum'' ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı Guido Senia Korona Instagram melisa
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.