Şeyma Subaşı adına kripto para çıkartıldı

Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Şeyma Subaşı adına kripto para çıkartıldı. Anlık olarak 83 yatırımcısı bulunan 'SYMS’ kısaltmasıyla listelenen paranın değeri şu anda 0.183344 dolar (yaklaşık 1,5 TL).

‘Meme coin’lere Türkiye’den bir örnek daha eklendi. Son günlerde Mısırlı sevgilisi Mohammed Al Saloussi'den aldığı evlenme teklifinin mutluluğunu yaşayan ve nikah hazırlığı içinde olan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı’nın adıyla yeni bir kripto para çıkarıldı. ‘PooCoin’ adlı sitede görüntülenebilen coin, şimdiden yükselişe geçti. Çıkaranın kim olduğu ise bilinmiyor.

ÖĞRENCİLERE YARDIM TOPLAMAK İÇİN ÇIKARILDIĞI İDDİA EDİLDİ

‘SYMS’ kısaltmasıyla listelenen para hakkında Twitter’da ortaya atılan bir iddiaya göre ‘Şeyma Subaşı’, öğrencilere yardım toplama amacıyla çıkarıldı.

Şeyma Subaşı kripto parasının bir de Telegram grubu bulunuyor. Grubun açıklamasında Subaşı'nın "Herkesi mutlu edemezsin, çünkü pizza değilsin" şeklindeki ifadesi yer alıyor.

 

 

Şeyma Subaşı adına kripto para çıkartıldı ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı coin meme coin
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.