Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'nın yeni sevgilisiyle olan fotoğrafını beğendi

Survivor 2020'nin çekimleri için Dominik Cumhuriyeti'nde olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, 51. yaş gününü çalışma arkadaşları ve 21 yaşındaki sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile kutladı. Şeyma Subaşı'nın, sosyal medya hesabından Ilıcalı'nın yeni sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile olan fotoğraflarını beğenmesi dikkat çekti.

Şeyma Subaşı'nın doğum gününden kareleri Instagram'dan paylaşan Acun Ilıcalı'nın sevgilisiyle pozunun da olduğu fotoğraf albümünü beğenmesi dikkat çekti.

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'nın yeni sevgilisiyle olan fotoğrafını beğendi

ILICALI KENDİSİNDEN 30 YAŞ KÜÇÜK OLAN SEVGİLİSİYLE FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI

Uzun yıllar aşk yaşadığı ve bir çocuğunun olduğu Acun Ilıcalı ile 15 ay evli kalan Şeyma Subaşı, 2 sene önce tek celsede boşandı. Kızları Melisa olduğu için aralarındaki bağı koparmayan ikili, yeni aşklara yelken açtı. Kendisinden 30 yaş küçük olan Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşayan Ilıcalı, önceki gün Instagram hesabından sevgilisiyle pozunun da olduğu bir fotoğraf serisi paylaştı.

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'nın yeni sevgilisiyle olan fotoğrafını beğendi - Resim : 2

ŞEYMA SUBAŞI 'ÇOK KÜÇÜK AMA GALİBA' YORUMUNDA BULUNMUŞTU

Acun'un kızlarının da olduğu fotoğraf serisini Şeyma Subaşı'nın da beğenmesi dikkatlerden kaçmadı. Subaşı'nın beğenisini gören sosyal medya kullanıcıları, "Bu albümde sevgilisiyle olan fotoğrafı da var neden beğendin?" yorumu yaptı.

Acun Ilıcalı ile 19 yaşında tanışan Şeyma Subaşı, 21 yaşındaki Ayça Çağla Altunkaya için "Çok küçük ama galiba" yorumunu yapmıştı.

Acun Ilıcalı'nın yeni sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın yaşı kaç, nereli, kimdir?

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Şubaşı ile benzerliği dikkat çeken Ayça Çağla Altunkaya'nın Survivor çekimleri için Dominik Cumhuriyeti'nde olduğu ortaya çıkmıştı.

2000 doğumlu olduğu bilinen Altunkaya'nın, Acun ile olan ilişkisini sosyal medyadan uzak bir şekilde yaşayan Ayça Çağla Altunkaya'nın yeni pozları ortaya çıktı.

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'nın yeni sevgilisiyle olan fotoğrafını beğendi - Resim : 3

İlk kez Acun Ilıcalı'nın sürat teknesinde görüntülenen daha sonra O Ses Türkiye çekimlerinde kameraların kadrajına yakalanan Ayça Çağla Altunkaya'nın Acun ile olan yeni pozları sosyal medyanın gündemi oldu.

Daha önce 3 kez evlilik yapan Acun Ilıcalı'nın son sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile olan yeni pozları beğeni topladı.

Peki Acun Ilıcalı ile Mikonos sokaklarında birlikte yürürken görüntülenen ve estetiksiz eski hali olay olan Ayça Çağla Altunkaya kimdir, ne iş yapıyor?

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'nın yeni sevgilisiyle olan fotoğrafını beğendi - Resim : 4

Çağla Ayça Altunkaya'nın 1999 doğumlu yani 21 yaşında. Yalova'da yaşadığı ve hemşirelik okulu mezunu olduğu söyleniyor. Ayça Çağla Altunkaya'nın basketbola olan düşkünlüğü ise daha çocukluğundan geliyor.

Estetik yaptırdığı iddia edilen Ayça Çağla Altunkaya'nın eski halini gören ise şok oluyor.

Acun Ilıcalı'nın boşandığı eşi Şeyma Şubaşı'na olan benzerliği ise sosyal medyanın dilinde.

Başarıları ile sık sık konuşulan Acun Ilıcalı özel hayatıyla da merak edilen isimler arasında. Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı ile birlikte toplamda 3 kez evlendi. Acun Ilıcalı'nın eşlerinin isimleri ise sırasıyla Seda Başbuğ, Zeynep Ilıcalı ve Şeyma Subaşı.

 

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'nın yeni sevgilisiyle olan fotoğrafını beğendi ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.