Seyircisinin ailesine ettiği küfürle gündemde olan Konuşanlar'ın sunucusu Hasan Can Kaya hastalıkla mücadele ediyor

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu dijital platform Exxen'de yayınlanan 'Konuşanlar' programındaki gösterisinde bir seyircisinin ailesine küfür etmesi nedeniyle sosyal medyada gündem olan ve sözleriyle tepki çeken sunucu Hasan Can Kaya'nın bilinmeyen hastalığı ortaya çıktı. Kaya, Koprolali hastalığı ile mücadele ediyor. İşte detaylar...

Konuşanlar programında bir seyircinin ailesine ettiği küfürle gündemde olan komedyen Hasan Can Kaya hakkında şaşırtan gerçek ortaya çıktı. Gazeteci Arif Hür, ünlü sunucunun Koprolali hastalığı ile mücadele ettiğini iddia etti.

 

İşte Arif Hür'ün gündem olan o yazısı:

"Son yıllarda ismini sıkça duyduğumuz komedyen Hasan Can Kaya, programına katılan bir hanımefendinin ailesine küfür ederek pişkinlikte sınır tanımadığını gözler önüne serdi. 'Naz' adındaki hanımefendi, babasına edilen küfüre kahkaha ile karşılık verince milyonlarca insan dumura uğradı.

RTÜK, Hasan Can Kaya'nın programdaki olumsuz davranışlarını ısrarla sürdürmesi sonucu, Türk aile yapısına ve ahlâkına uygun olmayan diyaloglar’dan inceleme başlatıldığını duyurdu. Bu hamle sonrası RTÜK'ü neredeyse ilk kez takdir ettiğimi söyleyebilirim.

Koprolali hastalığına mı yakalandı?

Durun! Esas bomba şimdi geliyor...

Üzülerek söylüyorum ki; Sunuculuğunu üstlendiği Konuşanlar adlı programda konuklarına ve ortaya fütursuzsa küfürler eden Hasan Can Kaya'nın Koprolali hastalığı ile mücadele ettiği çok aşikâr.

Tourette sendromunun bir özelliği olan Koprolali, istemsiz şekilde küfür etme ve saldırgan sözler söyleme rahatsızlığıdır. Dilerim Hasan Can Kaya ve onun bazı hayranları en kısa zamanda bu hastalıktan kurtulur.

"Küfür etmeden komedi yapabilmek herkesin harcı değil"

Piyasaya çıktığı ilk günden bu yana sahnede bu tarz davranışlar sergileyen Hasan Can Kaya ve onun gibi sözde komedyenleri gördükçe; Nejat Uygur, Erol Günaydın, Kemal Sunal, Levent Kırca, Metin Akpınar, Zeki Alasya ve Münir Özkul gibi üstadların kıymeti çok daha iyi anlaşılıyor.

Tabii küfür etmeden komedi yapabilmek herkesin harcı değil. Bunu da göz ardı etmemek gerek...

Hasan Can Kaya'nın belaltı esprilerini makul bulan kıymetli dostlarıma ise, Mevlâna Hazretlerinin "Bir insanın nasıl güldüğünden terbiyesini, neye güldüğünden akıl seviyesini anlarsın.." sözüyle yanıt veriyorum.

"NİHAT GENÇ'E KATILMAMAK ELDE DEĞİL"

Bir de meslektaşım Nihat Genç'in, Hasan Can Kaya ve onun konuklarına ilişkin yaptığı, "Yokluk, sefalet, sapıklık diplerde... Gençler galiba para için makul yollardan geçinecek fikir, akıl, ürün bulamıyor ve zıpırın biri seyircinin yüzüne ana avrat düz gidip ekmeğini kazanıyor! Adına da mizah demiş, seyirci de mazoşist, para verip kendine küfür ettiriyor!" yorumuna da katılmamak elde değil.

Komedi dünyasının bir süredir içerisinde bulunduğu bayağılık ve sığlıktan tez zamanda kurtulmasını dilemekten başka çaremiz yok..."

 

Seyircisinin ailesine ettiği küfürle gündemde olan Konuşanlar'ın sunucusu Hasan Can Kaya hastalıkla mücadele ediyor ile ilgili etiketler Hasan Can Kaya Konuşanlar koprolali hastalığı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.