Seyir halindeyki arabanın cam tavanına mermi saplandı!

Diyarbakır’da bir kişi seyir halinde iken aracına uzun namlulu bir silahtan çıktığı düşünülen bir kurşun isabet etti. Kurşun, aracın cam tavanına saplandı, fakat kırmayı başaramadı. Sürücü şikayetçi oldu. Kör kurşunla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı.

Olay, Diyarbakır'ın Yenişehir İlçesi Adliye Sarayı yanında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Mehmet Y. isimli bir vatandaş, 01 DLV 72 plakalı aracı ile seyir halinde iken aniden tavanından ses geldi.

Seyir halindeyki arabanın cam tavanına mermi saplandı!

UZUN NAMLULU SİLAHTAN ÇIKAN MERMİ CAM TAVANA SAPLANDI

Aracını sağa çekerek kontrol ettiği esnada aracının tavanından uzun namlulu olduğu tahmin edilen çekirdeğe rastlayınca şoka girdi. Güvenlik güçlerine haber verdi.

Olay yerinde araçta inceleme yapan güvenlik güçleri çekirdeğin nerden geldiğini araştırırken, araç sürücüsü, şikayetçi oldu.

Öte yandan araca isabet eden çekirdeğin cam tavanından içeri girmemesi büyük bir faciayı önledi.

Seyir halindeyki arabanın cam tavanına mermi saplandı! ile ilgili etiketler Otomobil Kurşun kör araba mermi cam tavan mucize

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.