Seyir halindeyken alev alan kamyon bomba gibi patladı

Çameli- Fethiye karayolunda seyir halinde olan bir hafriyat kamyonu aniden alev aldı. Sürücü kamyonu durdurup araçtan indikten saniyeler sonra alev topuna dönen kamyonda ardı ardına patlamalar meydana geldi.

Denizli'nin Çameli ilçesinde seyir halindeyken motor kısmından alev alan hafriyat kamyonu, küle döndü. Alev topuna dönen kamyonda meydana gelen patlamalar paniğe neden oldu.

Çameli- Fethiye karayolunda meydana gelen olayda, Cevizli - Araplar rampasında yokuş aşağı seyir halinde olan hafriyat kamyonunun motor kısmı, aniden alev aldı. Sürücü kamyonu durdurup araçtan indikten saniyeler sonra alevler kısa sürede büyüdü. Alev topuna dönen kamyonda ardı ardına meydana gelen patlamalar korku ve paniğe neden oldu.

Durumun bildirilmesi üzerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çameli Orman İşletme itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü. Yangında, kamyon kullanılamaz hale geldi. Trafiğe kapatılan Çameli- Fethiye karayolu ise söndürme çalışmasının ardından açıldı.

İHA

Seyir halindeyken alev alan kamyon bomba gibi patladı ile ilgili etiketler Denizli patlama kamyon yangını

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.