Seyhan Soylu yeni bir aşka yelken açtı! Sevgilisi bakın kim çıktı...

Al Sana Haber programının moderatörü, Sisi lakaplı Seyhan Soylu, Seda Sayan’ın eski sevgilisi organizatör Ata Çağlayan'la aşk yaşamaya başladı. Seyhan Soylu,güzel haberi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Son dönemde Filiz Akın'a benzemek için geçirdiği estetik operasyonlarla ve değişimiyle gündemde olan Seyhan Soylu yeni bir aşka yelken açtı. 'Al Sana Haber' programının 56 yaşındaki sivri dilli sunucusu Seyhan Soylu, Seda Sayan'ın eski aşkı 43 yaşındaki Ata Çağlayan ile birliktelik yaşıyor.


SEDA SAYAN'IN ESKİ SEVGİLİSİYLE SÜRPRİZ AŞKA YELKEN AÇTI

Geçtiğimiz Nisan ayında Yeşilçam'ın usta oyuncularından Filiz Akın'a benzemek için ameliyat masasına yatan ve yaklaşık 8 saat süren operasyonla 10 ameliyatı bir arada yaptıran Seyhan Soylu'nun yalnızlığı sona erdi. Seyhan Soylu, gönlünü Seda Sayan’ın eski aşkı Ata Çağlayan’a kaptırdı.

Seyhan Soylu yeni bir aşka yelken açtı! Sevgilisi bakın kim çıktı...

Sosyal medya sayfasından bir paylaşım yapan Seyhan Soylu şu ifadeleri kullandı: “Bizimki Ata Çağlayan ile sığı bir gönül ilişkisi değil. Atlantis ‘e şnorkelsiz solungaçlarımızla yüzerek gidecek kadar nefesimizi tutabiliyoruz. Bizi anlayamayıp yakıştırma yapanlar aman dikkat takip ederken boğulursunuz. Bu yüzden kafanızı yormayın birşey yaşarsak maske takmadan baloya el ele gelecek kadar cesaretliyiz. Hadi biz şimdilik denizaltına binip ya nasip diyoruz... Ayrıca İyi bir ağaca sarılan, gölgesiz kalmaz. Sonuç; Bu yanlış anlaşılmalardan kendimizi ifade ederken ben şair ollacağım Ata’da şiir olacağa benzer. Hadi eyvALLAH biz sevgili değiliz “ SUÇ ORTAĞIYIZ''

Seyhan Soylu yeni bir aşka yelken açtı! Sevgilisi bakın kim çıktı... - Resim : 2

 

 

 

Seyhan Soylu yeni bir aşka yelken açtı! Sevgilisi bakın kim çıktı... ile ilgili etiketler Seda Sayan Seyhan Soylu Ata Çağlayan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.