Seyhan Soylu, Yeliz Yeşilmen ile eski eşi Ali Uğur Akbaş'ı ifşa etti

Sisi lakaplı Seyhan Soylu, Youtube yayınında şarkıcı Yeliz Yeşilmen'i ifşa etti. Adanalı ünlü iş adamı Ali Uğur Akbaş'ın 2010 yılında evlendiği ve geçtiğimiz yıl boşandığı eski eşi Yeliz Yeşilmen'e süit oda tuttuğunu söyledi. Soylu açıklamalarının devamında "Boşanmalarına rağmen helalliği olduğu için birlikte oluyorlar" ifadelerini kullandı. Yeşilmen ise Seyhan Soylu'nun bu açıklamalarının ardından ardından "Yabancıya gitmiyor" diyerek herkesi şoke etti.

2010 yılında evlendiği Adanalı ünlü iş adamı eşi Ali Uğur Akbaş ile sessiz sedasız boşanan model, sunucu, şarkıcı, ve oyuncu Yeliz Yeşilmen'in eski eşiyle görüşmeye devam ettiği ortaya çıktı.

 


Yeliz Yeşilmen'in özel hayatına dair detaylar veren Sisi lakaplı Seyhan Soylu canlı yayında yaptığı açıklamalarla şoke etti.

Soylu canlı yayında; "Ben bir kere bu haberle ilgili çok mutlu oldum. Yeliz Yeşilmen’i buraya boşandığı eşi Ali Bey getiriyor. Ona süit odalar tutuyor. Hediyeler alıyor. Boşanmalarına rağmen helalliği olduğu için birlikte oluyorlar" diyerek herkesi şaşkına uğrattı.

Seyhan Soylu, Yeliz Yeşilmen ile eski eşi Ali Uğur Akbaş'ı ifşa etti

"YABANCIYA GİTMİYOR"

Yeliz Yeşilmen çığlık atarak Seyhan Soylu'yu susturmaya çalışsa da Soylu açıklamasına devam etti. Yeşilmen daha sonra ise "Hayatım yani yabancıya gitmiyor işte. Çocukların başında durmasının bedeli" dedi.

 

Seyhan Soylu açıklamasının devamında yeni detayları da aktardı. Sisi konuştukları her şeyi ifşa ederek şunları söyledi:

"Bana dedi ki Yeliz; ‘Ne yapayım? Haftanın 2 günü buraya geliyorum. Çocuklarıma bakan o. Parayı veren o. Hâlâ tüm masraflarımı o karşılıyor.’ Ben de ‘Tekrar evlenir misin peki?' diye sordum. ‘Valla bilmiyorum ama özlemişim kocamın olmayı' dedi. Burada yalan yok."

 

 

 

Seyhan Soylu, Yeliz Yeşilmen ile eski eşi Ali Uğur Akbaş'ı ifşa etti ile ilgili etiketler Yeliz Yeşilmen Seyhan Soylu ali uğur akbaş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.