Seyhan Soylu ile Can Ataklı fena kapıştı! 'Libido' yanıtı gündem oldu...

Flash TV'de yayınlanan 'Al Sana Haber' programının moderatörü Sisi lakaplı Seyhan Soylu ile ana haberi sunan Can Ataklı arasında gerginlik çıktı. Soylu'nun canlı yayında dolar yakması Can Ataklı'yı öfkelendirdi. Soylu kendisine, "Saraya destek veren bu yalakaların akılları yok" diyen Ataklı'ya "Bence sizin yaşınızdaki bir adamın libidosunun yükselmesini anlatması lazım. " sözleriyle yanıt verdi.

Seyhan Soylu, geçtiğimiz günlerde Flash TV'de Al Sana Haber programında canlı yayında dolar yakmıştı.

Soylu canlı yayında “Evini arabasını dahi satıp dolara paralarını yatıran faiz lobisine hizmet edenlere inat olsun diye ödül aldığım pastamı dolar ile yakıyorum’’ dedi.

Fakat aynı kanalda ana haberi sunan Can Ataklı, Sisi'nin bu görüntülerini canlı yayında çok sert sözlerle eleştirdi.

"EYLEM İÇİN DOLAR YAKTIM"

Seyhan Soylu bunun üzerine programında yaptığı açıklamada Can Ataklı'ya şu sözlerle yanıt vermişti:

"Zannediliyor ki muhalefet, 'Erken seçim olsa, tuş yapacağız' diyor. Biz de dedik ki tuş falan olmaz buradan. Bir şey çıkmaz, yanlış stratejiler oluyor. Böyle de önüne gelen çakmakla da olmuyor. Hayatım boyunda sarayda soytarılık yapmadım. Ben Atatürk'ün makamında kim oturursa otursun biz ona her zaman saygı duyarız. Onu da korumla hükümlüyüz. Dolara da millet, evini, arabasını vs. satıp yatırmasından dolayı da müzdarip oldum. Eylem için dolar yaktım. Çok ilgilenmemek lazım doların kalkıp inmesine. Bence sizin yaşınızdaki bir adamın libidosunun yükselmesini anlatması lazım. "

 

Seyhan Soylu ile Can Ataklı fena kapıştı! 'Libido' yanıtı gündem oldu... ile ilgili etiketler Seyhan Soylu Dolar can ataklı flash tv sunucu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.