Seyhan Soylu: 'Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli'yi kıskandı!'

Acılı eş Ece Erken cinayete kurban giden Şafak Mahtmutyazıcıoğlu'nu dün gözyaşları içinde memleketi Rize'de toprağa verdi. Cenaze töreninde oğlunun acısıyla kahrolan ve ayakta durmakta güçlük çeken anne Hacer Mahmutyazıcıoğlu'nun bir koluna Ece Erken diğer koluna ise eski gelini ve iki torunun annesi Benan Kocadereli girerek teskin etmeye çalıştı. Ece Erken ve Benan Kocadereli'nin dayanışma örneği takdir görürken, Sisi lakaplı Seyhan Soylu konu ile ilgili dikkat çeken bir yorumda bulundu.

İstanbul Bakırköy'de ortağı olduğu restoranda uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Ece Erken'in (43) avukat eşi ve Beşiktaş'ın eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu (42), dün memleketi Rize'nin Fındıklı ilçesindeki Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Hürriyet Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

ACILI ANNEYİ ESKİ GELİNİ VE ECE ERKEN TESKİN ETMEYE ÇALIŞTI

Cenaze töreninde Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun annesi Hacer Mahmutyazıcıoğlu ve 7 ay önce nikah masasına oturduğu eşi ünlü sunucu Ece Erken uzun süre Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cenaze töreninde Ece Erken ve Benan Kocadereli yan yana

Cenazeye Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun iki kızının annesi ve 2020 yılının Haziran ayında 15 yıllık evliliğini sonlandırdığı eski eşi Benan Kocadereli de katıldı. Oğlunun ani vefatıyla büyük bir acı yaşayan ve cenazede ayakta durmakta güçlük çeken Hacer Mahmutyazıcıoğlu'nu Ece Erken ve eski gelini Benan Kocadereli yatıştırmaya çalıştı.


Gözyaşları içinde oğluna veda eden anne Mahmutyazıcıoğlu'nun bir koluna Ece Erken diğer koluna ise eski gelini Benan Kocadereli girdi. Ece Erken ve Benan Kocadereli'nin zor günde verdikleri bu dayanışma örneği büyük takdir topladı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cenaze töreninde Ece Erken ve Benan Kocadereli yan yana


Ece Erken ve Benan Kocadereli'nin bu hamlesi sonrası, Beyaz TV'de ekrana gelen 'Al Sana Haber' programının moderatörü Sisi lakaplı Seyhan Soylu'dan dikkat çeken bir yorum geldi. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun yakın dostu Seyhan Soylu, eşinin vefatıyla kahrolan ünlü sunucu Ece Erken için şaşırtıcı ifadeler kullandı. Seyhan Soylu, Ece Erken için ''Rahmetli annesinin kolunda eski eşini görünce kayınvalidesinin koluna yapıştı. Ece, merhumun atasını, anasını toprağını her şeyini kıskanıyor.'' dedi.

 Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cenaze töreninde Ece Erken ve Benan Kocadereli yan yana

SEYHAN SOYLU'NUN ECE ERKEN AÇIKLAMASI ŞOKE ETTİ

Instagram hesabından, Şafak Mahtmutyazıcıoğlu'nun cenaze töreninde Ece Erken'in kayınvalidesi Hacer Mahmutyazıcıoğlu'nun koluna girdiği anların videosunu paylaşan Seyhan Soylu altına düştüğü notla görenleri şaşkına çevirdi.

Ece Erken'in eşini çok sevdiğini ve Benan Kocadereli'nin eski kayınvalidesi ve çocuklarının babaannesi Hacer Mahmutyazıcıoğlu'nun koluna girdiği için kıskandığını söyleyen Seyhan Soylu videonun altına dikkat çeken şu notu düştü:

 ''ECE ERKEN BENAN HANIMI KAYNANA'NIN KOLUNDA OLUNCA
DİGERINEDE BEN GİREYIM MI DEMEK ISTEDI?

#Eceerken rahmetli eşi #şafakmahmutyazıcıoğlu annesinin kolunda eski eşini görünce kayinvalidenin koluna yapıştı.

Ece harbiden çok sevmiş.
Baksanıza atasini anasını toprağını herseyini merhumun kıskanıyor.

Mekanın cennet olsun Şafak.''

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cenaze töreninde Ece Erken ve Benan Kocadereli yan yana


Seyhan Soylu, bir takipçisinden gelen ''Benan hanımın duruşu çok asil…'' şeklindeki yoruma ise ''Kaliteli kadın'' yanıtını verdi.



Seyhan Soylu: 'Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli'yi kıskandı!' - Resim : 5


Henüz 7 ay önce evlendiği eşinin ani kaybıyla büyük bir yıkım yaşayan ünlü sunucu Ece Erken'in Seyhan Soylu'nun bu açıklaması ve 'kıskançlık' iddiasına ne cevap vereceği ise merak konusu oldu. Gözler Ece Erken'den gelecek açıklamaya çevrildi.

Seyhan Soylu: 'Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli'yi kıskandı!' - Resim : 6


SuperHaber Özel Haber / Merve BARUT

Seyhan Soylu: 'Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli'yi kıskandı!' ile ilgili etiketler Ece Erken Seyhan Soylu hacer mahmutyazıcıoğlu Benan Kocadereli cenaze töreni şafak mahmutyazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.