Seyhan Soylu cezaevine kondu

Sisi lakabı ile tanınan Seyhan Soylu cezaevine konuldu. Yeşim Salkım'ın aldırdığı koruma kararına uymadığı gerekçesi ile 4 gün zorlama hapse çarptırılan Soylu, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'ne konuldu. Soylu cezaevine girmeden önce yaptığı açıklamada "Tek üzüldüğüm nokta köpeğimden ayrılmam ve sevgilimle özgürce yazışamayacak olmam" dedi.

Şarkıcı Yeşim Salkım'ın aldırdığı koruma kararına uymayan Seyhan Soylu hakkında kesinleşen 4 günlük hapis cezasının infazı için Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yazı geçilmişti.

Soylu, bugün Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polisler eşliğinde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi.

Adliye girişinde basın mensuplarına açıklama yapan Soylu, tazyik hapsinin istismar edilerek herkesin kendisine yonttuğu bir karar olduğunu savundu. 

Seyhan Soylu cezaevine kondu

Soylu, "Susturma kararına uymadığım için de zorlama hapsi alındı. Çok da önemli değil. Kendinize iyi bakın. Tek üzüldüğüm nokta köpeğimden ayrılmam ve sevgilimle özgürce yazışamayacak olmam" diye konuştu

Soylu, daha sonra polisler eşliğinde işlemleri için infaz savcılığına çıkarıldı.

Seyhan Soylu cezaevine kondu - Resim : 2

Sisi lakaplı Seylan Soylu buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından 4 gün cezasını çekmek üzere cezaevine götürüldü.

Soylu Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevinde 4 gün hapis yatacak.

Seyhan Soylu cezaevine kondu ile ilgili etiketler Seyhan Soylu Yeşim Salkım cezaevi zorlama hapis

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.