Seyhan Şaşko kimdir? Tuncay Şanlı'yla birlikte mi?

Fenerbahçe'nin ve Milli Takım'ın efsanesi şimdilerin futbol yorumcusu Tuncay Şanlı, önceki akşam Çubuklu Taç Restoran’da aynı kanalda birlikte çalıştığı spor spikeri Seyhan Şaşko’yla görüntülendi. Tuncay Şanlı, spor spikeri Seyhan Şaşko’yla birlikte mum ışığında yemek yedi. um ışığında yemek yiyen ikilinin keyfi patlayan flaşlarla kaçtı. Tuncay Şanlı, mum ışığında yemek yediği Şaşko için “Kanaldan arkadaşım olur” dedi. Peki Seyhan Şaşko kimdir aslen nereli. Seyhan Şaşko ile Tuncay Şanlı aşk mı yaşıyor. Bu soruların detayları haberimizde.

Fenerbahçe'nin ve Milli Takım'ın efsanesi şimdilerin futbol yorumcusu Tuncay Şanlı, önceki akşam Çubuklu Taç Restoran’da aynı kanalda birlikte çalıştığı spor spikeri Seyhan Şaşko’yla görüntülendi. Tuncay Şanlı, spor spikeri Seyhan Şaşko’yla birlikte mum ışığında yemek yedi. Mum ışığında yemek yiyen ikilinin keyfi patlayan flaşlarla kaçtı. Tuncay Şanlı, mum ışığında yemek yediği Şaşko için “Kanaldan arkadaşım olur” dedi. Peki Seyhan Şaşko kimdir aslen nereli. Seyhan Şaşko ile Tuncay Şanlı aşk mı yaşıyor. Bu soruların detayları haberimizde.

tuncay

"LÜTFEN BENİ TEK ÇEKİN"

Dışarı çıkıp muhabirlere açıklama yapan Tuncay Şanlı, Seyhan Şaşko ile aralarında aşk olmadığını söyledi: "Hanımefendi kanaldan arkadaşım olur. Sadece yemeğe çıktık. Onu çekmeyin, beni tek çekin."

Tuncay Şanlı'nın sözleri, DenizFactoring'in "Deniz’e Çek Gönder" reklam kampanyasını hatırlattı.

seyhan

SEYHAN ŞAŞKO KİMDİR?

MAKEDONYA'DA DOĞDU

Güzel sunucu Seyhan Şaşko 07.01.1989 senesinde hayata gözlerini açmış bir isimdir.Türkiye’den baya uzaklarda Makedonya’da doğmuş olan isim doğduktan yaklaşık 3 sene sonra babasının mesleği sebebiyle İstanbul’a ailesiyle beraber gitmiştir. İstanbul’da okula başlamış olan isim Marmara Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun olmuştur. Boyu 1.75 cm’dir.

TENİS SPORUYLA İLGİLENMİŞTİR

Yaşantısında sporun büyük bir önemi olduğunu söylemiş olan ünlü sunucu küçüklüğünden itibaren tenis sporunla ilgilenmiştir. Üniversite zamanında hentbol ile basketbola da merak salmaya başlamış ve bir süre kadar bunları takip etmiştir. Yeteneğinlede önemli işler yapmış olan sunucu aynı zamanda iyi bir şekilde gençlik zamanlarında piyano çalmıştır.

AMATÖR OLARAK TENİS OYNADI

Eve gittiği zamanlar genellikle tenis maçlarını izlemeye başlamış olan isim kısa sürede tenis ile tüm sporlardan daha fazla ilgilenmiş ve Tenis sporunu çok sevmiştir. Bir dönem amatör olarakta tenis oynamış olan isim ardından ise bütün spor müsabakalarını takip etmeye başlamıştır.

YAYINCI KURULUŞTA SPİKERLİK YAPIYOR

Boş zamanlarını çoğunlukla ailesiyle geçirmekten hoşlanan güzel sunucu aynı zamanda arkadaşlarına da yeteri kadar vakit ayırarak onlar ada vakit geçirmeyi seviyor. TRT çocuk korosunda da bir dönem bulunmuş olan güzel isim Seyhan Şaşko yoluna Bein Sports ekranlarında sunuculuk yaparak devam etmektedir.

TUCAY

TUNCAY ŞANLI KİMDİR?

16 Ocak 1982 Sakarya doğumlu Tuncay Şanlı, Orta saha/Forvet mevkiinde oynamaktadır. Tuncay Şanlı, profesyonel futbol hayatına oldukça geç başladı. Futbola başlaması ani bir karar sonucu olan Tuncay Şanlı, Sakaryaspor'da müthiş bir parlama göstererek 3 büyük kulübü peşine taktı.

HIZLI YÜKSELİŞ

2002-2003 sezonunda Sakaryaspor A.Ş.'den Fenerbahçe'ye transfer oldu. Fenerbahçe'deki ilk resmi maçı, 11 Eylül 2002'de Gaziantespor - Fenerbahçe Türkiye Süper Lig maçıdır. Şanlı'nın Ümit Milli Formasıyla ilk maçı 19 Kasım 2002 tarihinde İtalya ile deplasmanda gerçekleşmiştir. Skorun 3-0 galibiyetle sonuçlandığı maçta Şanlı, 2 gol kaydetmiştir. Göz dolduran performansı sayesinde, Ümit Milli'lerden bir gün sonra İtalya ile oynanan A Milli Takım maçında forma giymiştir. Teknik Direktör Şenol Güneş'in isteğiyle maçın son üç dakikasında oyuna giren Tuncay Şanlı bir ilke imza atmıştır.

BİR MAÇ ÜÇ GOL

Tuncay Şanlı Manchester United takımına bir maçta 3 gol atan tek oyuncu olmanın yanında, Şampiyonlar Liginde bir maçta en çok gol atan Türk oyuncu olarak tarihe geçmiştir. Fenerbahçe’nin Avrupa Kupalarında en çok gol atan oyuncusudur.

MIDDLESBROUGH

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Milli futbolcu Tuncay Şanlı, İngiltere’nin Middlesbrough takımıyla anlaştı ve 4 yıllık sözleşmeye imza attı. Ancak Fenerbahçe’ye de tekrar döneceğini sadece daha çok tanınmış olmak istediğini belirtmiştir. İngilizler ona cesur yürek lakabını takmıştır.

Middlesbrough’a transfer olmasının nedeni, Avrupada da şansını denemek istemesidir. Ayrıca beklenen performansı gösteremediği için İngiltere‘de yılın en kötü transferi seçilmiştir. Fakat daha sonraki zamanda performansını birden yükseltmiş ve Boro’ya müthiş katkı sağlamıştır, asist ve gollere katkıda bulunmuştur.

Seyhan Şaşko kimdir? Tuncay Şanlı'yla birlikte mi? ile ilgili etiketler Tuncay Şanlı seyhan şaşko seyhan şaşko kimdir seyhan şaşko tuncay şanlı aşk
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.