Seyhan Şaşko kimdir? Ersin Düzen'in eşi Seyhan Şaşko kaç yaşında, nereli?

Spor yorumcusu Ersin Düzen ile bir süredir beraber olduğu sevgilisi Bein Sports spor spikeri Seyhan Şaşko dünya evine girdi. Düğünü yakından takip edenler ise Seyhan Şaşko kimdir, kaç yaşında, aslen nereli sorularının cevabını aradı.

Spor yorumcusu Ersin Düzen ve spor spikeri Seyhan Şaşko sade bir nikah töreni ile hayatlarını birleştirerek dünya evine girdiler. Spor yorumcusu Güntekin Onay Çiftin nikah şahitliğini yaptı.

Seyhan Şaşko Kimdir?

7 Ocak 1989 tarihinde Makedonya’nın Ohri şehrinde dünyaya gelen Seyhan Şaşko, babasının işinden dolayı henüz 3 yaşında iken ailesiyle birlikte İstanbul’a taşındı. İlkokul öğrenimini burada tamamladıktan sonra Ayazağa Işık Lisesi’nden de mezun olan Şaşko, Marmara Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünü bitirdi.

Ayrıca İstanbul Üniversitesi’nde 4 yıl da Müzikal Tiyatro eğitimi alan Şaşko, küçük yaşlardan itibaren tenis oynayarak ilerleyen yıllarda da basketbol ve hentbol gibi spor dallarıyla da ilgilendi. Müzik ile arası iyi olan başarılı sunucu piyano dersleri de aldı.

Seyhan Şaşko kimdir? Ersin Düzen'in eşi Seyhan Şaşko kaç yaşında, nereli?

Televizyonculuk kariyerine 2009 yılında TRT’de başlayan Şaşko, Eurosport kanalında Ters Köşe isimli programı hazırlayıp sundu. 2012 yılında Lig Tv’de daha sonra ise Skyturk360 kanalında sunuculuk yapan Şaşko, Tivibu Spor kanalında da çalıştı. Şaşko şu anda Bein Sports kanalında spor programlarının sunuculuğunu yapmaya devam etmektedir.

Seyhan Şaşko; 1,75 boyunda, 53 kilodur. Seyhan Şaşko sosyal medyada seyhansasko hesabını kullanmaktadır.

Seyhan Şaşko kimdir? Ersin Düzen'in eşi Seyhan Şaşko kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler seyhan şaşko ersin düzen
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.