Seyfi ve Fehmi'den Sonra Seksenler'e Yeni Bir Şok! Yayından Kaldırılıyor İddiası Gündemde...

Üst üste gelen ölüm haberleri ile sarsılan Seksenler dizisinde yeni bir şok daha yaşanıyor. Daha öncesinde TRT 1 ekranlarında günlük olarak yayınlanan dizi şimdilerde 13 bölüm halinde haftalık olarak yayına giriyor. Ancak dertler bununla da bitmiyor.

Seksenler dizisi kış döneminde olduğu gibi yazında izleyenlerinden ayrılmadı. TRT 1’in her zaman kurtarıcısı olarak dikkat çeken dizide bazı önemli detaylar atlansa da hayatını kaybederek Seksenler kadrosundan ayrılanlar herkesi derinden sarstı.

Hafta içinde saat 16.30’da ekranlara gelen Seksenler dizisinde reytingler allak bullak olurken esas üzücü haberlerde Seyfi karakterinden geldi. Geçtiğimiz haftalarda sette geçirdiği kalp krizi sonrasında aramızdan ayrılan Kemal Kuruçay, Rasim Öztekin’den sonra en büyük kayıplardan birisi oldu.

Seyfi ve Fehmi'den Sonra Seksenler'e Yeni Bir Şok! Yayından Kaldırılıyor İddiası Gündemde...

Hatırlanacağı gibi Rasim Öztekin’de Seksenler dizisinde Fehmi karakterini canlandırmış ancak oyuncunun ölümü sonrasında boşluğu bir türlü dolmamıştı. İki ünlü ismin ölmesiyle birlikte dizinin ekibi 2021 yılı içerisinde çok büyük acılar yaşarken ekran başındakilerde gelen haberlerle adeta sarsıldı.

Kemal Kuruçay Kimdir?

Kemal Kuruçay, 10 Haziran 1962 tarihinde Ankara'da doğdu. Doksanlı yıllarda Tiyatrocu Mehmet Karagül ile ikili olarak çalıştı. Karagül'ün trafik kazasında hayatını kaybetmesi nedeniyle oyunculuk hayatına yalnız devam etti.

1995 yılında ekranlara gelmeye başlayan "Reyting Hamdi" dizisi 9 sezon sürdü. Dizide "Erol" karakterini canlandırdı. Dizinin oyuncu kadrosunda Meriç Acemi, Hamdi Alkan, Canan Hoşgör, Melda Gür, Ebru Şallı gibi isimler yer aldı.

Seyfi ve Fehmi'den Sonra Seksenler'e Yeni Bir Şok! Yayından Kaldırılıyor İddiası Gündemde... - Resim : 2

Hasan Tolga Pulat'ın yönetmenliğini üstlendiği "Zengin Kız Fakir Oğlan" dizisine "Şükrü Uzunyayla" karakteri ile katıldı. 2012 -2015 yılları arasında ekranlara gelen dizide Kuruçay'a Ufuk Özkan, Ecem Özkaya Üstündağ, Hüseyin Avni Danyal, Ayda Aksel gibi isimler eşlik etti.

Müfit Can Saçıntı'nın yönetmenliğini üstlendiği "Mandıra Filozofu" filminde "Basri" rolü ile katıldı. 2014 yılında vizyona giren filmde Kuruçay'a Rasim Öztekin, Müfit Can Saçıntı, Ayda Aksel, Gülnihal Demir gibi isimler eşlik etti. Devam filmi ise Mandıra Filozofu: İstanbul'dur. Film 2015 yılında vizyona girdi.

2012 yılında TRT 1'de yayınlanan "Seksenler" dizisi 2017 yılında sona erdi. Dizinin çekimleri 2019 yılında tekrar başlatıldı. Kuruçay, dizideki "Seyfi" karakterini canlandırdı. Dizinin diğer oyuncuları arasında Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, Ceyhun Fersoy gibi isimler yer aldı.

Seyfi ve Fehmi'den Sonra Seksenler'e Yeni Bir Şok! Yayından Kaldırılıyor İddiası Gündemde... ile ilgili etiketler Seksenler Rasim Öztekin Kemal kuruçay
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.