Seydikemer yangını kontrol altına alındı

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde yaklaşık bir saat önce başlayan ormanlık alanda başlayan yangın, şiddetli rüzgar ile büyüdü. Vatandaşlar kovalarla taşıdıkları sularla yangın söndürme çalışmalarına katıldı. Seydikemer ve Yılanlı Sungur ile Muğla'daki yangın sayısı 5'e çıktı.

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde yaklaşık bir saat önce başlayan ormanlık alanda başlayan yangın, şiddetli rüzgar ile büyüdü. Seydikemer'deki orman yangını kontrol altına alındı. 

Seydikemer Arifler Mahallesi’ndeki ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine bölgeye Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri ve itfaiye arazözleri sevk edildi.

Seydikemer yangını kontrol altına alındı

Yangın sonrasında mahalle sakinleri de bölgeye gelerek ekiplere yardımcı olmaya başladı. Vatandaşlar kovalarla taşıdıkları sularla yangın söndürme çalışmalarına katılırken, şiddetli rüzgarla yangının etki alanının büyüdüğü öğrenildi. Karadan müdahale yapılan yangının sık çam ormanlarının bulunduğu bölgede etkili olduğu belirtildi.

Seydikemer ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı.

Seydikemer yangını kontrol altına alındı - Resim : 2

MUĞLA'DA YANGIN SAYISI 5'E YÜKSELDİ

Muğla’da 4 gündür devam eden orman yangınlarının biri sönüp diğeri başlarken, bölgede devam eden yangın sayısı 5'e yükseldi.

Yaklaşık bir saat önceye kadar 3 ayrı bölgede devam eden yangınlarla mücadele devam ederken 2 ayrı bölgede daha çıkan yeni yangınlarla birlikte yangın sayısı 5’e yükseldi. An itibariyle Marmaris, Köyceğiz, Bodrum yangınlarının ardından Seydikemer Eşen Mahallesi’nde ve Yılanlı Sungur’da çıkan 2 ayrı orman yangınları ile birlikte 5 ayrı noktada yangınlar devam ediyor. Ekiplerin alevlerle mücadelesi aralıksız sürüyor.

İHA

Seydikemer yangını kontrol altına alındı ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.