Şeyda Çoşkun'dan ödem atan çay tarifi

Şeyda Çoşkun'dan ödem atan çay tarifi son günlerde popüler oldu. Bu inanılmaz ödem atan tarif ile ödemlerinizden kolayca kurtulabilirsiniz. Peki Şeyda Çoşkun'dan ödem atan çay tarifi nasıl hazırlanır?

Şeyda Çoşkun'dan ödem atan çay tarifini sizler için araştırdık. Ünlü diyetisyen Şeyda Çoşkun'un bu güzel tarifi ile ödemlerinizden kolayca kurtulucaksınız. Hadise, Büşra Pekin , Derya Baykal gibi ve diğer birçok ünlünün zayıflamasına yardımcı olan Şeyda Çoşku'un ödem atan çay tarifi sizler için haberimizde. Şeyda Çoşkun'dan ödem atan çay tarifi nasıl hazırlanır.

MALZEMELER

-Ananas (kabuğu)

-Zencefil

-Yeşil limon

-Rezene

-Avokado yaprağı (Yerine dut yaprağı da kullanılabilir.)

-Taze nane

Şeyda Çoşkun'dan ödem atan çay tarifi

HAZIRLANIŞI

-Ananası yıkadıktan sonra içini çıkartın. (Kabuklarının içinde biraz ananas kalması tat vermesi açısından daha iyidir.)

-Kabuklarını parçalara ayırıp tencerenin içine koyun.

-Daha sonra içine zencefili soyup atın. (Ölçüsünü kendi damak zevkinize göre belirleyin. Eğer acı sevmiyorsanız daha az zencefil atabilirsiniz.)

-Yeşil limonun kabuklarını soyup tencerenin içine koyun.

-Bütün bunları ekledikten sonra tencereye aldığı kadar su ilave ederek ocakta kaynamaya bırakın.

-Kaynadıktan sonra içine tatlı kaşığıyla çok az rezene tohumu ilave edin. (Rezene ilave etmeden önce rezenenin biraz suyuyla kaynamasını bekleyin.)

-Ardından bir tutam avokado yaprağı koyun.

-Kaynadıktan sonra 3-4 dakika bekletip demlenmesini sağladıktan sonra çıkartabilirsiniz.

-Afiyet olsun!

Şeyda Çoşkun'dan ödem atan çay tarifi ile ilgili etiketler Şeyda Coşkun Şeyda Çoşkun ödem atan çay tarifi nasıl hazırlanır yapılır ödem atan çay ödem atan
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.