Şevval Sam'dan Sadakatsiz'e sürpriz ziyaret! Cansu Dere'ye yaptığı espri herkesi gülümsetti

Yasak Elma dizisinde oynadığı Ender karakteriyle milyonların takip ettiği Şevval Sam, Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz setini ziyaret etti. Sette yaşananlar ise herkesi gülümsetti.

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde Ender karakteri ile büyüleyen Şevval Sam sosyal medyayı da aktif kullanan isimlerden. Güzel oyuncu bu kez de Sadakatsiz dizisinin setinden yaptığı paylaşımlarla gülümsetti.

Şevval Sam, Sadakatsiz dizisinin setinde Ender'lik tasladı! İşte o sürpriz ziyaret... 2

Yasak Elma'nın entrika kraliçesi olarak ünlenen ve zzeki planları ile ne zaman ne yapacağı belli olmayan Ender yani Şevval Sam'ın Sadakatsiz dizisinin setine yaptığı ziyaretlet bu sıralar çoğalmaya başladı.

Şevval Sam, Sadakatsiz dizisinin setinde Ender'lik tasladı! İşte o sürpriz ziyaret... 3

Ancak Şevval Sam'ın Sadakatsiz dizisinin setini ziyaret etmesinin iki nedeni var. Bunlardan ilki Sadakatsiz dizisinde boy gösteren oğlu Tarık Emir Tekin. Oğluna sette destek vermeye giden Şevval Sam'ın Sadakatsiz setinde bir diğer tanıdığı da Eda Ece ile ortak arkadaşları ve Yasak Elma'nın 3. sezon yönetmeni Neslihan Yeşilyurt. Yeşilyurt'u ziyaret eden Şevval Sam bu anları da sosyal medyadan paylaşıyor.

Şevval Sam, Sadakatsiz dizisinin setinde Ender'lik tasladı! İşte o sürpriz ziyaret... 4

Şevval Sam'ın Cansu Dere ile olan pozu da sosyal medyada çok konuşuludu. Bi Ender'lik yapayım... Hellooo Asyaaaa notuyla yaptığı paylaşım görenleri gülümsetti.

Şevval Sam'dan Sadakatsiz'e sürpriz ziyaret! Cansu Dere'ye yaptığı espri herkesi gülümsetti ile ilgili etiketler Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Yasak Elma Cansu Dere Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.