Şevval Sam'dan dikkat çeken paylaşım!

Yasak Elma dizisiyle birlikte adeta yeniden doğan Şevval Sam genç kızlara taş çıkartan pozlarını takipçileriyle paylaştı.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam, Instagram'ında paylaştığı son pozlar ile tüm dikkatleri üzerine topladı.

Güzelliğiyle yıllara meydan okuyan Şevval Sam, güneşli havada verdiği yeni pozları takipçilerinin beğenisine sundu. Sam'ın fotoğrafları, kısa sürede binlerce kişi tarafından beğeni ve yorum aldı.

Şevval Samdan dikkat çeken pozlar

HAYALİ GERÇEK OLDU

Şevval Sam, geçtiğimiz yıl aldığı eski model karavanı yeniletmiş ve Cihangir’deki evinin önüne park etmişti. Sanatçı, karavanı için “Bu benim bebeğim, 2021’in ilk hediyesi bana bu oldu” demişti.

Şevval Samdan dikkat çeken pozlar

“Bu benim bebeğim” dediği karavanından gün içinde hiç çıkmayan, zamanının çoğunu artık burada geçiren ünlü sanatçı, “Karavanın iç tasarımı tamamen bana ait. Yıllardır evimde kullandığım koltuklarımın kılıflarını burada kullandım. Karavanın içi tamamen ahşap yapıldı. Bana bu 2021’in ilk hediyesi oldu” şeklinde konuşmuştu.

Şevval Sam'dan dikkat çeken pozlar

Sam, geçtiğimiz yıl arkadaşından satın aldığı karavanın yenilenme süreciyle bizzat kendisi ilgilenmişti. Karavanın içini tamamen ahşap yaptıran ve iç dekorasyonuna kendisi imza atan sanatçı, günün büyük bölümünü şimdilerde karavanında geçiriyor.

Şevval Sam'dan dikkat çeken paylaşım! ile ilgili etiketler Şevval Sam
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.