Şevval Sam oğlu Tarık Emir Tekin ile ilgili gerçeği açıkladı!

Yasak Elma dizisinde Ender rolünü oynayan oyuncu Şevval Sam, yaş gününü Cihangir'de bir mekanda kutladı. 48 yaşına giren Sam, oğlu oyuncu Tarık Emir Tekin ile ilgili gerçeği açıkladı.

48 yaşına giren Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam, yaş gününü Cihangir'de bir mekanda kutladı. Mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sam, oğlu Tarık Emir Tekin hakkında bir itirafta bulundu.

Oğlundan yaş günü hediyesi olarak aldığı şapkayla poz veren Sam, "Şapka oğlumdan geldi. O yüzden çıkarmak istemiyorum. Keyifli bir gece geçirdik" dedi.

"TARIK BENİM YOLUMDAN GİDECEK"

Futbolcu Metin Tekin ile evliliğinden olan Tarkık Emir Tekin hakkında çarpıcı bir itirafta bulunan Şevval Sam, "Babasına benziyor demek haksızlık olur. Direkt kopyası. Ancak oğlumun kendine has bir duruşu var. Benim yolumdan gidecek olması sevindirici. Futbolcu olsaydı babasıyla kıyaslanacaktı. Benimle kıyaslanması onun için daha kolay" ifadelerini kullandı.

Annesinin doğum gününe katılan Tarık Emir Tekin, "Annem 26 yaşına girdi. Onu kutladık" diyerek güldürdü.

"GURURLUYUM"

Babasına olan benzerliği hakkında konuşan genç oyuncu, "Evet çok benziyoruz. Metin Tekin gibi bir babam olduğu için şanslı ve gururluyum. Keşke babam kadar yakışıklı olabilsem. Babam çok daha karizmatik" ifadelerini kullandı.Tarık Emir Tekin'in ayakkabıları dikkat çekti.

Şevval Sam oğlu Tarık Emir Tekin ile ilgili gerçeği açıkladı! ile ilgili etiketler Şevval Sam Tarık Emir Tekin
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.