Şevval Sam kendini yaktı! Yasak Elma'dan kovuldu mu? Orman Yangını Paylaşımı sonrası karar verildi!

Başarılı oyuncu Şevval Sam tam 5 sezondur devam eden Yasak Elma dizisinde Ender karakterine hayat veriyor. Sosyal medyadan da sık sık çıkışları ile gündeme gelen Sam, bu kez helpturkey etiketi ile tepki çekti. Kanal yönetimi ise rahatsız oldu.

Fox Tv'nin aykırı dizisi Yasak Elma'da Ender karakteri ile uzun yıllardır ilgiyle takip edilen oyuncu Şevval Sam orman yangınlarına sessiz kalmadı. Helpturkey etiketi ile kimi takipçilerinin tepkisini çeken oyuncu bir darbe de yapımcıdan yemek üzere.

Birçok ünlü sanatçının devam eden orman yagınları paylaşımları gündem olurken bunlardan birisi ön plana çıktı. Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam, instagram hesabından yaptığı paylaşımla tepki çekti. Takipçilerinden bazılarının bu açıklamasında samimi olmadığını söylediği oyuncudan cevap geldi.

Şevval Sam: Covid-19'a yakalanmışım, farkında değilmişim

Şevval Sam Yasak Elma'dan Kovuldu Mu?

Şevval Sam kendini yaktı. Orman yangınları nedeniyle sosyal medya hesabından tepkisini dile getiren güzel oyuncu, bir anda hedef oldu. Kimi takipçilerinin tepkisini çeken paylaşımda Sam; "Dünyadan yardım isteyen bir ülke haline geldiğimize inanamıyorum ama yardım dilemekten başka çare yok!! Bu felaketin burada ya da başka bir coğrafyada olması arasında bir fark yok! Basiretsiz insanların, yönetemediği bu korkunç felakete dünyadan yardım dilemekten başka çaremiz yok!! Kalmadı!! Bu kötülüğü yapanlar kanser hücresi gibi bu gezegeni istila etmeye, yok etmeye çalışıyor adeta..dayanılacak gibi değil..yardım edin!!!" demişti.

Şevval Sam Kendisine Yapılan Sürprize Kayıtsız Kalmadı!

Çemberimde Gül Oya, Yasak Elma, Süper Baba gibi hafızalara kazınan dizilerde rol alan Şevval Sam'ın paylaşımı kanal yönetimini ve yapımcıları da rahatsız etti.

Oyuncunun Yasak Elma'dan kovulduğuna dair henüz resmi bir açıklama olmasa da sosyal medyadaki iddialar bu ihtimali sıcak tutuyor.

 

Şevval Sam kendini yaktı! Yasak Elma'dan kovuldu mu? Orman Yangını Paylaşımı sonrası karar verildi! ile ilgili etiketler Şevval Sam Yasak Elma ender
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.