Şevval Sam Hayranlarına Dizi Finalinin İpucunu Verdi! Bu Dizide Yaşlanmak İstemiyorum! İşte Final

Uzun zamandır Fox TV ekranlarında Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Ender karakteri ile dikkatleri toplayan Şevval Sam, aynı zamanda vermiş olduğu konserler ile de magazin dünyasının gündeminden düşmüyor.

Uzun zamandır Fox TV ekranlarında Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Ender karakteri ile dikkatleri toplayan Şevval Sam, aynı zamanda vermiş olduğu konserler ile de magazin dünyasının gündeminden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme'de büyük bir heyecan ve istek ile hayranlarının karşısına çıkan Sam, yaza veda konserinde oldukça mutluydu.

Konser gününde yaşanan kötü hava şartlarına rağmen hayranlarının kendisini yalnız bırakmadığını ve desteklerinden memnun kaldığını dile getiren Şevval Sam, pandemi nedeni ile ayrı kaldığı sahneleri çok özlediği açıklamalarına eklemeyi de ihmal etmedi. Ünlü sanatçı rol aldığı Yasak Elma dizisinin de yoğun bir ilgi görmesinden memnun kaldığını da açıkladı. 

Yasak Elma Sorularına Net Cevaplar


Yasak Elma dizisi ile alakalı gelen sorulara, dizinin şaşırtıcı bir şekilde devam ettiğini dile getiren ünlü oyuncu, dördündü sezonda final yapacağı konuşulan dizinin yoğun istek üzerine beşinci sezonun da çekilmeye karar verildiğini açıkladı. Rol aldığı dizi hakkında insanların pandemi dolayısı ile girmiş oldukları bunalımı az da olsa hafiflettiklerini dile getirdi. Dizi hayatında abartı gibi gösterilen birçok şeyin aslında gerçek hayattan alıntı olduğunu ve hayatta yaşanmaması gereken şeyleri ele aldıkları dizi ile geçtiğimiz hafta reyting rekorlarında birinciliği yakaladıklarını dile getirerek izleyicilerine teşekkür etti. Yasak Elma oyuncu kadrosuna katılan Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz isimlerinden de izleyicinin memnun kaldığını söyledi.

Şevval Sam Hayranlarına Dizi Finalinin İpucunu Verdi! Bu Dizide Yaşlanmak İstemiyorum! İşte Final

Yasak Elma Bu Sezon Final Yapar Mı?


Yasak Elma dizisinin beşinci sezonun başlaması, dizinin ne zaman final yapacağı hakkında bazı araştırmaların yapılmasına da neden oldu. Bu konu ile alakalı Sam'a yönlendirilen sorularda, dizinin bu sezon final yapabileceği sinyallerini verdi. Dizinin bu sezon bitme ihtimalinin yüksek olduğunu dile getiren Şevval Sam, artık sıkılmaya başladığı hissiyatını da verdi. 

Şevval Sam Hayranlarına Dizi Finalinin İpucunu Verdi! Bu Dizide Yaşlanmak İstemiyorum! İşte Final ile ilgili etiketler Yasak Elma
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.