Şevval Şahin'in yeni sevgilisini denize atan Aral’a 100 metre uzaklaştırma cezası

Eski Türkiye güzeli Şevval Şahin'in eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral, Şahin ile yemek yiyen Kerem Kamışlı’yı denize atmıştı. Anadolu Sulh Ceza Hakimliği’nde görülen dava sonucunda Aral'a, sevgililere "100 metreden fazla yaklaşmama" ve 2 ay süresince adli kontrol cezası verildi.

Eski Türkiye güzeli Şevval Şahin ile yemek yiyen Kerem Kamışlı’yı denize attığı gerekçesiyle gözaltına alınan Şahin’in eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral hakkında '100 metreden fazla yaklaşmamak' şeklinde adli kontrol kararı çıktı.

Şevval Şahin'in yeni sevgilisini denize atan Aral’a 100 metre uzaklaştırma cezası

Geçtiğimiz günlerde Yiğit Marcus Aral, eski sevgilisi Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin ile bir mekanda yemek yiyen Kerem Kamışlı’yı denize atmıştı. Görüntüler sosyal medyada gündem olurken, olaya ilişkin Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Aral gözaltına alındı.

Şevval Şahin'in yeni sevgilisini denize atan Aral’a 100 metre uzaklaştırma cezası - Resim : 2

"GİZLİ İLİŞKİ YAŞADIKLARINI DUYDUM"

Emniyette verdiği ifadede Yiğit Marcus Aral, Şevval Şahin’in Kerem Kamışlı ile bir otelde kaldıkları ve gizli ilişki yaşadıklarını duyduğunu öne sürerek, “Bunun üzerine basın açıklaması yaparak kendisinden ayrıldım. Ben Türkiye’de tanınan biriyim, Survıvor yarışmacısıyım” dedi.

Basın açıklamasının ardından Şevval Şahin ile buluştuklarını söyleyen Aral, “Benim kızacağım şekilde Instagram’dan Kerem Kamışlı ile olan videolarını story olarak attı. Kendisine mesaj olarak niye bunları paylaştığını ve Kerem Kamışlı ile sevgili olup olmadıklarını sordum. Sevgili olmadıklarını ve tesadüfen karşılaştıklarını söyledi. Sosyal medya hesabıma Şevval ile Kerem’in birlikte olduklarına dair görüntüler geliyordu. Amacı beni rencide etmekti” diye konuştu.

Şevval Şahin'in yeni sevgilisini denize atan Aral’a 100 metre uzaklaştırma cezası - Resim : 3

100 METREDEN FAZLA YAKLAŞAMAYACAK

Emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na gönderilen Aral, “özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etme”, “tehdit” ve “yaralama” suçlarından adli kontrol talebiyle Anadolu Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.

Anadolu Sulh Ceza Hakimliği, şüpheli Yiğit Marcus Aral’ın müştekiler Kerem Kamışlı ile Şevval Şahin’in ikametlerine 100 metreden fazla yaklaşmamak ve 2 ay süreyle her ayın ilk pazartesi günü en yakın karakola giderek imza atmak şeklinde adli kontrol kararı verdi.

 

 

Şevval Şahin'in yeni sevgilisini denize atan Aral’a 100 metre uzaklaştırma cezası ile ilgili etiketler Şevval Şahin dava Kerem Kamışlı Yiğit Marcus Aral
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.