Şevval Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral'ı Kerem Kamışlı mı dövdürdü?

24 Haziran 2021 tarihinde Üsküdar'daki bir restoranda yeni ayrıldığı sevgilisi Şevval Şahin ile yemek yiyen iş insanı Kerem Kamışlı'yı denize atan ve bu olayla ilgili gözaltına alınan Yiğit Marcus Aral, evinin önünde kimliği belirsiz kişiler tarafından dövüldü. Saldırıya uğrayan Aral'ın ifadesinde “Kerem’in selamı var deyip 5 kişi saldırdı” diye konuştuğu iddia edildi.

2018 Türkiye Güzeli 22 yaşındaki model Şevval Şahin'in uzun zamandır bir dargın bir barışık aşk yaşadığı sevgilisi Yiğit Marcus Aral, o dönem Şahin'in sevgilisi olan iş adamı Kerem Kamışlı'yı oturduğu sandalye ile birlikte boğaza fırlatmıştı. Aral bu olayla günlerce magazin gündeminden düşmemişti. Kerem Kamışlı, yaşananların ardından Marcus Aral'a 22 yıldan 34 yıla kadar hapis istemiyle dava açmıştı. Aral hakkında “olası kast ile adam öldürmeye teşebbüs” ve 3 ayrı suçtan toplamda 34 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlenmişti.

Bircan Bali, Deniz Akkaya ve Seren Serengil'in sunumuyla Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programının bugünkü bölümünde yer alan iddiaya göre; davası devam eden Aral, evine girerken kalabalık bir grup tarafından saldırıya uğradı. Kimliği belirsiz kişilerin neden saldırdığı bilinmezken yine programın iddiasına göre; Aral'a gerçekleştirilen saldırıyla ilgili akıllara Kerem Kamışlı geliyor.

Şevval Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral'ı Kerem Kamışlı mı dövdürdü?

Habertürk'te yer alan habere göre; Yazılım mühendisi Yiğit Marcus Aral, saldırıya uğradı. Aral, dün gece saat 02.50'de avukatıyla birlikte Taksim Polis Merkezi'nden çıkarken objektiflere yansıdı. Dün gece avukatıyla birlikte Taksim Polis Merkezi'nden çıkarken görüntülenen Aral, konuyla ilgili "Beş kişi bana saldırdı! Beni dövdükten sonra 'Kerem'in selamı var' dediler." ifadelerini kullandı.

 

"GEREKİ SAVCILIK YERİNE GETİRECEK"

Yüzünde şişlik ve gözünde morluk olduğu görülen 32 yaşındaki Aral, sözlerini "Daha sonra saldırganlar kaçarak uzaklaştılar. Ben de karakola gelerek şikayetçi oldum. Gerekeni savcılık yerine getirecek." diyerek tamamladı.

Şevval Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral'ı Kerem Kamışlı mı dövdürdü? - Resim : 2

 

Şevval Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral'ı Kerem Kamışlı mı dövdürdü? ile ilgili etiketler Şevval Şahin Kerem Kamışlı Yiğit Marcus Aral
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.