Şevval Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral, Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Meedo'dan dayak yedi

Acun Ilıcalı ile yaptığı evlilik sayesinde tüm Türkiye'ye adını duyuran sosyal medya fenomeni ve bir çocuk annesi Subaşı ile Miss Turkey 2018 birincisi 22 yaşındaki model Şevval Şahin arasında 'Mohammed Alsaloussi' (Meedo) krizi yaşandı. Magazin kulislerinde konuşulan iddialara göre; Subaşı'nın 36 yaşındaki Mısırlı milyarder aşkı Mohammed Alsaloussi, arkadaşlarıyla birlikte Şevval Şahin’in sevgilisi Yiğit Marcus Aral’a saldırdı. Aral, Şeyma Subaşı'nın sevgilisi ve arkadaşlarından dayak yedi.

Daha önce çok sıkı dost olan Şevval Şahin ile Şeyma Subaşı'nın arası bozuldu. Aşk hayatlarıyla gündemden düşmeyen Şeyma ve Şevval'in arasına 'spor videosu' girdi! İşte detaylar...

22 yaşındaki 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, spor yaparken çektiği videolarını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşmaya başladı. Şahin'in ardından Subaşı da Instagram'a bir video yükledi.

Paylaşımına "Arkadaşlar herkes spor videoları paylaşmaya başladı. Videoların çoğunda hareketler hep yanlış. Hocanız ya da profesyonel youTube videolarını izleyerek yapın sporlarınızı bence" yazan Subaşı'nın bu yorumuyla sosyal medya hesabında spor videosu paylaşan eski dostu Şevval Şahin'e gönderme yaptığı iddia edildi.

Şevval Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral, Şeyma Subaşı'nın sevgilisinden dayak yedi

Şahin de Subaşı'nın bu hamlesinden sonra cevap olarak "Eğer beni engellediysen ve hala bu yazıyı okuyorsan yardım al" diye yazdı.

Şevval Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral, Şeyma Subaşı'nın sevgilisinden dayak yedi

Takvim Saklambaç'ın haberine göre; Şeyma - Şevval ikilisinin bu atışması merak uyandırırken ilginç bir iddia ortaya atıldı.


YİĞİT MARCUS ARAL'I FENA ŞEKİLDE DÖVDÜLER!

Konuşulanlara göre Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Mohammed Alsaloussi ve arkadaş grubu geçtiğimiz aylarda Şahin'in sevgilisi Marcus Aral'ı fena şekilde dövdü. Bu kavga sonrası Marcus, yakın dostu Şeyma Subaşı ile arasına mesafe koydu. Meedo krizi büyüdü ve Şeyma ile Şevval de dostluğunu bitirdi.

 

 

Şevval Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral, Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Meedo'dan dayak yedi ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Şevval Şahin Kavga dayak Meedo Yiğit Marcus Aral Mohammed Alsaloussi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.