Şevval Şahin'in eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral'ın denize attığı Kerem Kamışlı koruma tuttu

Geçtiğimiz haftalarda hayatının şokunu yaşayan Emine Sabancı Kamışlı'nın oğlu Kerem Kamışlı, Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin'le Boğaz'da yemek yerken, Şahin'in yakın zamanda ilişkisini sonlandırdığı sevgilisi Yiğit Marcus Aral tarafından sandalyeyle denize atılmıştı. Skandal olay sonrası Kamışlı önlemini aldı ve koruma tuttu.

22 yaşındaki model Şevval Şahin, 1.5 yıldır aşk yaşadığı yazılım mühendisi sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile yollarını ayırdıklarını sosyal medyadan "Genelde asla böyle bir açıklama yapmam ancak ilişkimi çok açık bir şekilde yaşadım, bu yüzden bazı şeyleri açıklığa kavuşturma ihtiyacı hissediyorum. Marcus ve ben bir süre önce yollarımızı ayırdık. Hala birbirimizi önemsiyoruz ve ilişkimiz artık ikimiz için sağlıklı olmadığı için arkadaş olarak kalmaya karar verdik. Sizden bu hassas dönemde her iki tarafa da saygı göstermenizi rica ediyorum" şeklinde yaptığı açıklama ile duyurmuştu.

Şevval Şahin'in eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral'ın denize attığı Kerem Kamışlı koruma tuttu


Şahin'in açıklamalarının ardından Aral ise ''Sevgili Şevval Şahin ile 1.5 sene süren birlikteliğimizi sonlandırmaya karar verdik. Şevval’in kariyerini etkileyebileceğinden endişe ettiğim dedikodulara fırsat vermemek için aslında tamamen özel hayatımızla ilgili olan bu kararımızı kamuoyu ile de paylaşmak istedim. Şevval'in bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da mesleğinde uluslararası başarılara imza atarak beni ve tüm Türkiye vatandaşlarını gururlandırmaya devam edeceğine yürekten inanıyorum'' ifadelerini kullanmıştı.


ARAL, KAMIŞLI'YI DENİZE ATMIŞTI

İkilinin ayrılık açıklamasının ardından kısa bir süre sonra Şahin, Emine Sabancı Kamışlı'nın oğlu Kerem Kamışlı ile birlikte Boğaz'da yemeğe çıktı. Eski aşkını Kerem Kamışlı ile gören Marcus Aral olay çıkardı. Şahin'in eski aşkı Aral ve yeni aşkı Kamışlı mekanda birbirine girdi. İkili arasındaki kavga büyüyünce Yiğit Marcus Aral, Kerem Kamışlı'yı denize attı.

Kerem Kamışlı - Şevval Şahin

Marcus Aral'ın Kerem Kamışlı'yı denize attıktan sonra imalı bir şekilde, "Ne oldu, denize mi düştün" diye sordu. Şevval Sahin'in eski sevgilisi Marcus'un, Kamışlı'ya daha fazla zarar vermemesi için Kamışlı'nın önünde durdu.

Kerem Kamışlı - Şevval Şahin


EVİNE 100 METREDEN FAZLA YAKLAŞMAMA KARARI

Marcus Aral, Şahin ile yemek yiyen Kerem Kamışlı’yı denize atmasının ardından, Anadolu Sulh Ceza Hakimliği’nde görülen dava sonucunda "100 metreden fazla yaklaşmama" ve 2 ay süresince adli kontrol cezası aldı. Ancak Şahin karardan bir hafta sonra adliyelik olduğu Marcus’un kollarına koştu. Beyoğlu KleinGarten'da görüntülenen ikili, "Mahkemeleri boşu boşuna meşgul ediyorlar" diye tepki çekti.

Kerem Kamışlı - Şevval Şahin - Yiğit Marcus Aral


ÖZEL KORUMASI KAMIŞLI'YI YALNIZ BIRAKMIYOR

Kamışlı, yaşanan olay sonrası önlem aldı. Önceki gün Bebek'te görüntülenen Kamışlı'ya, özel koruması eşlik etti. İri yarı koruma, onu bir an olsun yalnız bırakmadı.

Şevval Şahin'in eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral'ın denize attığı Kerem Kamışlı koruma tuttu - Resim : 5

 

 

 

 

Şevval Şahin'in eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral'ın denize attığı Kerem Kamışlı koruma tuttu ile ilgili etiketler Şevval Şahin Kavga Yiğit Marcus Aral Kerem Kamışlı uzaklaştırma cezası koruma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.