Şevval Şahin’in eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral'dan Kerem Kamışlı’ya olay gönderme

Geçtiğimiz hafta Kerem Kamışlı’yı oturduğu sandalyeyle denize atan Şevval Şahin’in eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral, Boğaz kenarında boş bir sandalye koyup kahve keyfi yaptı. Aral, Instagram hesabından manidar bir paylaşımda bulundu.

Miss Turkey 2018 birincisi 21 yaşındaki model Şevval Şahin'in eski sevgilisi 32 yaşındaki yazılım mühendisi Yiğit Marcus Aral, uslanmıyor.

Geçtiğimiz hafta Şahin'le bir mekanda yemek yiyen Kerem Kamışlı'yı oturduğu sandalyeyle birlikte Boğaz'ın serin sularına atan Marcus, gündem olmuştu. Bu olaydan sonra Şahin ile Marcus hakim karşısına çıktı.

YİĞİT MARCUS

ARAL'A 100 METRE CEZASI

Güzel modele 100 metreden fazla yaklaşması yasaklanan Marcus Aral, bu kez sosyal medyadan tacize başladı.

Şevval Şahin’in eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral'dan Kerem Kamışlı’ya olay gönderme - Resim : 2

Marcus, önceki gün Boğaz'da köprü manzarasında denize yakın boş bir sandalye koydu. Bu anlarını "Boğaz keyfi" diye paylaşan Marcus, Şevval Şahin ve denize attığı Kerem Kamışlı'ya gönderme yaptı.

YİĞİT MARCUS

Sandalye olayıyla gündem olan Marcus, paylaşımıyla "Uslanmıyor" dedirtti. Denize atılan Kerem Kamışlı'yı garsonlar kurtarmıştı.

Şevval Şahin, 2 sene birlikte olduğu Marcus sayesinde lüks bir hayat sürdürdü.

ŞEVVAL ŞAHİN

Şevval Şahin’in eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral'dan Kerem Kamışlı’ya olay gönderme ile ilgili etiketler Şevval Şahin Sosyal Medya Instagram Yiğit Marcus Aral Kerem Kamışlı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.