Şevval Şahin'den kendisini beğenmeyen Demet Akalın'a olay cevap

2018 Türkiye Güzeli 22 yaşındaki Şevval Şahin, bir markanın yaz kreasyonunun fotoğraf çekimi için Bodrum'a gitti. Şahin, şarkıcı Demet Akalın'ın kendisini beğenmemesiyle ilgili sorulara da "Gülüp geçiyorum" cevabını verdi.

Tescilli güzel Şevval Şahin, bir markanın yeni sezonunun fotoğraf çekimi için soluğu Bodrum'da aldı. Önceki gün Torba'daki bir otelde gerçekleşen çekimler sonrası havuz keyfi yapan Şahin, günün yorgunluğunu attı.

Şevval Şahin'den kendisini beğenmeyen Demet Akalın'a olay cevap


"TÜRKİYE'Yİ TEMSİL ETMEK İSTİYORUM"

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; Şahin, "Dünya çapında bir model olup Türkiye'yi dünyada temsil etmek istiyorum. 1 numara olmak için elimden geleni yapıyorum" diye konuştu.

Modelliğin ülkemizde geri planda kaldığını söyleyen Şahin'e, son kainat güzeliyle kendisini kıyaslayan sosyal medya kullanıcıları hatırlatılıp; Demet Akalın'ın, "Andrea güzel, diğerine güzel demeye..." sözleri soruldu.

Şevval Şahin'den kendisini beğenmeyen Demet Akalın'a olay cevap - Resim : 2

"ARTIK TAKMIYORUM"

Bunun üzerine güzel model, "Andrea bence çok güzel bir kadın ama insanların aklında manken sıfır beden olmalı, veya balık etli olmalı gibi kalıpların silinmesi gerekir. Ben zaten yapılan yorumlara gülüp geçiyorum, eskiden kafama takıyordum ama artık takmıyorum" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Instagram'da Şevval Şahin ve Andrea Meza'nın güzellik anlamında kıyaslandığı bir paylaşıma cevap veren Demet Akalın, "Andrea afet. Diğerine güzel demeye..." yazmıştı. Akalın'ın kendisi hakkında yaptığı yorumu gören Şahin ise hem yapılan ankete, hem de şarkıcıya tepki göstermişti.

Akalın'ın eleştirisine sert bir dille cevap veren Şevval Şahin, şu ifadeleri kullanmıştı; "Yıl olmuş 2021 siz hala kadın kıyaslıyorsunuz. Andrea çok güzel ve keşke onun birinciliğinin haberini yapsaydınız, böyle boş bir haber olmasaydı. Sonuçta ikimiz de çok ayrı, insanlarız ayrı yarışmalarda yer aldık...''Balık etli mi, sıfır beden mi güzel?' Siz şaka mısınız? Gerçekten 20 yıl geriden geliyorsunuz. Demet Akalın umarım bir gün kendinle barışık olursun ve kendini geliştirirsin. Seni izleyen çok genç kız var, yazık."

Şevval Şahin'den kendisini beğenmeyen Demet Akalın'a olay cevap - Resim : 3

 

 

Şevval Şahin'den kendisini beğenmeyen Demet Akalın'a olay cevap ile ilgili etiketler Demet Akalın Şevval Şahin Bodrum
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.