Şevval Şahin'den karantina pozu! ''Tatlı hayat, oh ne rahat...''

Televizyon ekranlarının sevilen yarışması Survivor'ın eski yarışmacılarından Yiğit Marcus Aral'la aşk yaşadığı iddia edilen Şevval Şahin, karantina günlerinde Miami'de deniz ve güneşin tadını çıkarıyor

İngiltere’de tanıştığı Pakistanlı sevgilisi Syed Amir Ali Kirmani'den geçtiğimiz eylül ayında ayrıldıktan sonra yeni bir aşka yelken açtığı konuşulan 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, tatil pozları ile sosyal medyayı sallıyor.

''MORALİMİZİ BOZMAMALIYIZ''

Şevval Şahin karantina günlerini, yazılım mühendisi sevgilisi Yiğit Marcus Aral’ın ABD-Miami’deki evinde geçiriyor. Sahilde sevgilisine pozlar veren kraliçe “Tatlı hayat, oh ne rahat”, “Keşke bizim de karantinamız böyle geçse”, “Dünya umrunda mı sanki” diye yazan takipçilerine şöyle seslendi:

"Uçuş yasakları nedeniyle buradan ayrılamıyorum. Ne yapayım, tek yol sahil. Moralimizi bozmamalıyız."

INSTAGRAM'DA PAYLAŞINCA ORTAYA ÇIKTI

Şevval Şahin'in sürpriz aşkı, Yiğit Marcus Aral'ın sevgilisini çektiği videoyu Instagram'da yayınlamasıyla ortaya çıkmıştı.

Şevval Şahin'den karantina pozu! ''Tatlı hayat, oh ne rahat...''

Şevval Şahin'den karantina pozu! ''Tatlı hayat, oh ne rahat...'' - Resim : 2

Şevval Şahin'den karantina pozu! ''Tatlı hayat, oh ne rahat...'' ile ilgili etiketler Şevval Şahin Koronavirüs Korona Karantina Miami Deniz sahil güneş Yiğit Marcus Aral
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.