Şevval Şahin'den Demet Akalın'a olay sözler! Balık etli...

Sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımlar ile gündem olan Demet Akalın bu sefer de Miss World 2018'de dereceye bile giremeyen Şevval Şahin'e göndermede bulundu. Kısa sürede bu sözlere yanıt veren Şahin, Demet Akalın için "Balık etli mi, sıfır beden mi..." sözleri ile tepki gösterdi.

Her daim sosyal medya paylaşımları ile olay olan ünlü şarkıcı Demet Akalın bu sefer de kafayı 2021 Kainat güzeline taktı. Miss Turkey 2018 1.’si Şevval Şahin ile Andrea Meza’nın kıyaslandığı bir ankete dahil olan Akalın’a sert yanıt gecikmedi.

Florida’da gerçekleştirilen Miss Universe güzellik yarışmasının birincisi geçtiğimiz günlerde belli oldu. Geçtiğimiz sene koronavirüs pandemisi nedeni ile düzenlenemeyen güzellik yarışmasında zirveyi 26 yaşındaki Meksika güzeli Andrea Meza kazandı.

Aslında yarışmanın üzerinden saatler geçmesine rağmen sosyal medya üzerinden bir paylaşım gerçekleştiren Demet Akalın bir anda ortalığı birbirine kattı. 21 yaşındaki Türkiye Güzeli Şevval Şahin’e göndermede bulunan Akalın paylaşımında, "Andrea afet, diğerine güzel demeye..." sözleri ile adeta olay oldu.

Şevval Şahin'den Demet Akalın'a olay sözler! Balık etli...

Şevval Şahin: "Balık etli mi, sıfır beden mi güzel?"

Demet Akalın’ın bu yorumuna yanıt ise gecikmedi. Şevval Şahin ilk açıklamasında, 2021 yılında böyle bir kıyaslamanın boş olduğunu dile getirerek, “Andrea çok güzel ve keşke onun birinciliğinin haberini yapsaydınız böyle boş bir haber olmasaydı. Sonuçta ikimiz de çok ayrı insanlarız ayrı yarışmalarda yer aldık. "Balık etli mi, sıfır beden mi güzel?" Siz şaka mısınız? Gerçekten 20 yıl geriden geliyorsunuz. Demet Akalın umarım bir gün kendinle barışık olursun ve kendini geliştirirsin... Seni izleyen çok genç kız var yazık." ifadelerini kullanması dikkatlerden kaçmadı.

Şevval Şahin'den Demet Akalın'a olay sözler! Balık etli... - Resim : 2

2018 senesinde Çin’de gerçekleştirilen Miss World 2018 Güzellik Yarışması'na katılan Şevval Şahin dereceye bile girememiş ve oldukça büyük tepki almıştı. O yarışmada ise yine Meksika’dan Vanessa Ponce de Leon birinci olarak ayrılmıştı.

Şevval Şahin'den Demet Akalın'a olay sözler! Balık etli... ile ilgili etiketler Şevval Şahin Demet Akalın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.