Şevval Şahin, Kendall Jenner'a özendi! Benzer bikiniyle poz...

Katıldığı Miss Turkey yarışmasında birinci olan ve kısa süre içerisinde adını duyuran Şevval Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı bikinili paylaşımla dikkat çektik. Ünlü güzelin bikinisi Kendall Jenner'ın tarzını anımsattı.

Çıktığı Miami tatilinden paylaşımda bulunan 2018 Miss Turkey güzeli Şevval Şahin, sosyal medya paylaşımlarıyla Kendall Jenner’a benzetildi.

Instagram hesabını aktif olarak kullanan ve yaptığı bikinili paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken 24 yaşındaki Kendall kısa bir süre önce benzer bir paylaşımda bulunmuş ve 10 milyonu aşan bir beğeni almıştı.

sevval-instagram

Şahin de Miami tatilinden yaptığı benzer bir paylaşımla Kendall’a göndermede bulundu.

 5e6352f6554287160c0d087f

Genç kadın bu paylaşımına ‘Bana babasının uzun bacaklısı diyorlar’ şeklinde bir de not düştü.

 ŞEVVAL ŞAHİN KİMDİR?

2018 birincisi Şevval Şahin, 1999 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini University Of East London’da alan Sevval Şahin, Fashion Marketing bölümünün 1. sınıf öğrencisidir. 19 yaşındaki modelin, moda eğitimi gördüğü Londra'da tanıştığı Pakistanlı Syed Amir-Ali Kirmani Peerzada ile aşk yaşadığı öğrenildi.

Şevval Şahin, Kendall Jenner'a özendi! Benzer bikiniyle poz... ile ilgili etiketler Şevval Şahin Miss Turkey Bikini kendal jenner
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.