Şevval Şahin gündemden düşmüyor! Yiğit Marcus Aral ile Kerem Kamışlı olayından sonra şok hamle

2018 Türkiye Güzeli 22 yaşındaki model Şevval Şahin, 1.5 yıldır birlikte olduğu yazılım mühendisi sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile yollarını ayırdıklarını sosyal medyadan duyurmuştu. Ayrılık sonrası adı Kerem Kamışlı ile anılan Şevval Şahin'den flaş bir hamle geldi.

Şevval Şahin, son dönemde özel hayatı ile magazin gündeminden düşmüyor. Geçtiğimiz yıllarda Pakistanlı Syed Amir Ali Kirmani ile yollarını ayırdıktan sonra Yiğit Marcus Aral ile aşk yaşamaya başlayan Şevval Şahin, bu ilişkisine de geçtiğimiz günlerde nokta koymuştu. Şevval Şahin'den şaşırtan bir hamle geldi. Şahin, geçtiğimiz yıllarda uzun süre aşk yaşadığı Pakistanlı Syed Amir Ali Kirmani'yi sosyal medyada yeniden takip etmeye başladı.

Syed Amir Ali Kirmani

KAFA KARIŞTIRAN HAMLE

Syed Amir Ali Kirmani de eski sevgilisini takibe aldı. Eski aşıkların sosyal medyada takipleşmesi kafaları karıştırdı.

Şevval Şahin

Şevval Şahin’in eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral, kıskançlık nedeniyle Kerem Kamışlı’yı denize atmış, olay magazin gündemine damga vurmuştu.

 Şevval Şahin gündemden düşmüyor! Yiğit Marcus Aral ile Kerem Kamışlı olayından sonra şok hamle - Resim : 3


Model Şevval Şahin, 1.5 yıldır birlikte olduğu yazılım mühendisi Yiğit Marcus Aral’dan ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Instagram’dan açıklama yapan model, “Marcus ve ben bir süre önce yollarımızı ayırdık. Hâlâ birbirimizi önemsiyoruz ve ilişkimiz artık ikimiz adına sağlıklı olmadığı için arkadaş olarak kalmaya karar verdik” diye yazdı.

Şevval Şahin


"DAHA 21 YAŞINDAYIM".

Geçtiğimiz günlerde Bebek'te görüntülenen Aral, muhabirlerin evlilik sorusunu, "Zaten beraber yaşıyoruz ama çocuk olmadıkça bence evliliğe çok fazla gerek yok, sonuçta ciddiyiz. Kafada anlaştıktan sonra kağıtta bir imzanın nedeni yok" şeklinde cevaplamıştı.

Şevval Şahin ise 'evlilik' sorusu üzerine "Daha 21 yaşındayım, hayatta öyle şeyler düşünmem. Şu an böyle bir düşüncem yok" açıklamasını yaptı.

 

 

 

Şevval Şahin gündemden düşmüyor! Yiğit Marcus Aral ile Kerem Kamışlı olayından sonra şok hamle ile ilgili etiketler Şevval Şahin Syed Amir Ali Kirmani Yiğit Marcus Aral Kerem Kamışlı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.