"Sevsinler sizin solculuğunuzu..." Muharrem İnce, Halk TV ve Tele1'i yerin dibine soktu!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Tele1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'a yine 'Hodri meydan' dedi. "Halk TV'ye reklam verdik almadılar." diyen İnce, "Çünkü CHP'den daha büyük ve devamlı alıyorlar. Büyük balığı kaçırmak istemiyorlar. CHP medyasında parayı veren düdüğü çalıyor." ifadelerini kullandı.

Memlekete Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Tele 1 VE Halk TV'nin yayıncılık politikalarını ifşa eden açıklamalarına bir yenisini ekledi. 

"BİR KANALA AYDA 600 BİN LİRA VERİYORLAR"

İnce, "Sol havuz medyası var. Bunlar hazineden ve belediye kaynaklarından geçiniyor. Bağımsız gazeteciyiz diyorlar. Palavradan ibaret. Canlı yayınlarını veriyoruz, ücret alıyoruz diyorlar. Haraca bağlamışsınız her birinin tarifesi var. Hatta bir kanala ayda 600 bin lira veriyorlar. Ben sordukça ya susuyor, ya hakaret ediyor. Çünkü tetikçi, çünkü yalancı, çünkü sahtekar" dedi.

"SOL HAVUZ MEDYASI BELEDİYE KAYNAKLARINDAN GEÇİNİYOR"

İnce, "Sol havuz medyası var. Bunlar hazineden ve belediye kaynaklarından geçiniyor. Bağımsız gazeteciyiz diyorlar. Palavradan ibaret. Canlı yayınlarını veriyoruz, ücret alıyoruz diyorlar. Haraca bağlamışsınız her birinin tarifesi var. Ben sordukça ya susuyor, ya hakaret ediyor. Çünkü tetikçi, çünkü yalancı, çünkü sahtekar.

 

"HARACA BAĞLAMIŞSINIZ HER BİRİNİN TARİFESİ VAR"

 Bir belediyeyi açıkladım zaten. Hemen hemen hepsi yatırıyor. Genel merkezileri de yatırıyor. Hatta bir kanala ayda 600 bin lira veriyorlar. Bu Merdan denilen arkadaşın şöyle bir açıklaması var: 'Fon alan gazeteciler bağımsız gazeteci olamaz'. Belediyeden beslenenler, bağımsız gazeteci mi olur? Haraca bağlamışsınız her birinin tarifesi var. Hangi belediye başkanı bunlara maaş ödemiyor, delikanlı olan çıksın ortaya. Adına da maaş demiyorlar, sözleşme yapmışlar da hizmet satın alma yapmışlar." ifadelerini kullandı.

 

"TIRIŞKA SOLCULAR. PARAYI VERENİN DÜDÜĞÜ ÇALDIĞI MEDYA DÜZENİ"

Söz konusu basın kuruluşlarının objektiflikten uzak olduğunu kaydeden İnce, "Para vermediğimiz için haberlere de çıkarmıyorlar. Hangi belediyeye fatura kestin diyorum, susuyor Bana hakaret ediyor. Sarayın muhbiri diyor. Her ay belediyelere kaçar lira kesiyorsun. Genel merkezlere kaçar lira fatura kesiyorsun. Biliyorum ben bunu sormaya da devam edeceğim. Halk TV'ye parasıyla reklam verelim dedik, yayımlamadılar. Çünkü biz bir kerelik reklam vereceğiz. Büyük müşteriyi kaçırmak istemiyorlar. Sevsinler sizin demokratlığınızı, solculuğunuzu. Tırışka solcular. Yerli olacaksın, milli olacaksın, dürüst olacaksın. Bu yeni tetikçi televizyonlara RTÜK ceza kestiği zaman destek oldum. Halk TV'ye, Tele 1'e ceza kesildiğinde yanlarında oldum. Ama bunlar her şeyi parayla ölçer olmuşlar. Parayı verenin düdüğü çaldığı bir medya düzeni bu." şeklinde konuştu.

 

"Sevsinler sizin solculuğunuzu..." Muharrem İnce, Halk TV ve Tele1'i yerin dibine soktu! ile ilgili etiketler Muharrem İnce solcu Halk TV tele1 Merdan Yanardağ
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.