Şevket Çoruh'un gözlerini alamadığı güzel, ilk kez konuştu!

Ünlü oyuncu Şevket Çoruh'un film galasında gözlerini alamadığı Azeri oyuncu Pervin Abiyeva, konuştu. Abiyeva, "Haberi görünce mutlu oldum, o haller benim için şereftir." dedi.

Arka Sokaklar dizisinin Mesut Komiseri Şevket Çoruh, son oynadığı Yanlış Anlama filminin galasında Azeri oyuncuya bakışlarıyla olay olmuştu. Azerbaycanlı oyuncu Pervin Abiyeva, Şevket Çoruh'un kendisine bakarken çekilen fotoğraflar hakkında ilk kez konuştu.

pervin_abiyeva_esas_065

"ONUN TARAFINDAN FARK EDİLMEK GÜZEL"

Pervin Abiyeva, Şevket Çoruh'un olay olan bakışları için şöyle konuştu: "Şevket Bey bana bakıyormuş ama ben hiç fark etmemişim. Şevket Bey mükemmel bir oyuncu, ben de çok severim. Arka Sokaklar'ı kaç yıldır izliyoruz neticede, gönlümüzde taht kurmuş bir oyuncu. Onun tarafından bir ilgi var mı, yok mu bilmiyorum ama yansıyan o haller benim için büyük şereftir aslında. Haberi görünce mutlu oldum, çünkü onun tarafından fark edilmek güzel."

Şevket Çoruh'un gözlerini alamadığı güzel, ilk kez konuştu! ile ilgili etiketler Şevket Çoruh Arka Sokaklar mesut komiser yanlış anlama pervin abiyeva
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.