Şevket Çoruh'un fenerbahçe paylaşımı şaşırttı ;"Bir ızdırabın daha sonuna geldik"

Fenerbahçe Antalyaspor maçı Sarı-Lacivertliler lehine 1-0'lık sonuçla sona erdi ancak galibiyete rağmen futboldan memnun olmayan birçok isim vardı.

Fenerbahçe taraftarı Antalyaspor deplasmanında alınan 1-0'lık galibiyete sevindi ancak genel bir memnuniyetten bahsetmek mümkün değil. Karşılaşma bitiminde özellikle oynanan futbola yönelik eleştiler oldukça fazlaydı.

5730a71dc03c0e504c175675

"BİR IZDIRABIN DAHA SONUNA GELDİK"

Taraftarların önemli bir bölümü sosyal medya aracılığıyla eleştirilerini sıralarken, o isimlerden biri de iyi bir Fenerbahçeli olarak bilinen tiyatro oyuncusu Şevket Çoruh'tu.

Başarılı oyuncu 1-0'lık galibiyet ve alınan 3 puana rağmen attığı tweetle, futbolu eleştirdi. Şevket Çoruh, maç biter bitmez, "Bitiş düdüğüyle bir ızdırabın daha sonuna geldik en güzel günler en güzel geceler bizlerin olsun geçmiş olsun" mesajını paylaştı.

5730f9da5f6558a807000001

Şevket Çoruh'un fenerbahçe paylaşımı şaşırttı ;"Bir ızdırabın daha sonuna geldik" ile ilgili etiketler Fenerbahçe maç şevketçoruh tribün
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.