Şevket Çoruh evlilik için ilk adımı attı!

12 yıldır Arka Sokaklar dizisinde Mesut Komiser'i canlandıran Şevket Çoruh, şu sıralar hayatının en yoğun günlerini yaşıyor.

Dizi setinin yanı sıra “Frankeştayn Canavar Gibi” ve “Aile İşi” filmlerinde oynayan ünlü oyuncu Şevket Çoruh, bir yandan da bütün birikimini ortaya koyarak kurduğu Baba Sahne'nin ayakta kalması için dört koldan çalışıyor.

Özel hayatında da her şey yolunda giden Şevket Çoruh, 4 yıldır medya ve iletişim sektöründe çalışan Özge Turna ile beraberlik yaşıyor.

5a13fbdd18c7730b0cd6db58

Ünlü oyuncunun uzun zamandır planladığı evlilik teklifini de sonunda yaptığı ve sevgilisine iri bir tektaş yüzük hediye ettiği ortaya çıktı.

Şevket Çoruh'un aldığı tektaş yüzük sevgilisi Turna'nın sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafta gün yüzüne çıktı. Çiftin yakın zamanda nikah masasına oturacağı öğrenildi.

5a13fbdc18c7730b0cd6db56

Şevket Çoruh evlilik için ilk adımı attı! ile ilgili etiketler Şevket Çoruh evlilik özge turna tektaş aile işi frankeştayn canavar gibi baba sahne
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.