Şevkat Yerimdar dizisinin Şevkat'i Özgürcan Çevik, Netflix ile anlaştı! Kasaba dizisi 2023 yılında yayında!

Yer aldığı projeleri titizlik ile seçen ünlü oyuncu Özgürcan Çevik, uzun bir aranın ardından sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çevik’in dijital platform Netflix ile anlaştığı öğrenildi.

Ana akım medyanın dizi çekimleri için oldukça uzun çalışma saatlerini şart koşması, pek çok oyuncuyu dijital platformlara yönlendirmeye başladı. Değişen izleyici alışkanlıkları da dijital platformları işaret etmeye devam ederken ünlü oyuncular, daha kısa ve daha konforlu çalışma şartlarına sahip olan dijital platformlar ile arka arkaya anlaşmalar imzalamaya başladı.

Ana akım medyada yayınlanan dizi içeriklerinin reyting kavgaları devam ederken birçok ünlü oyuncu Türkiye’de yayın hayatlarına devam eden dijital kanallarda boy göstermeye başladı. Bu kanalların en popülerlerinden olan Netflix ise yerli yapımlar ile izleyicilerin dikkatlerini üzerine çekmeyi başardı. Bu kapsamda uzun süredir ortalıkta gözükmeyen yakışıklı oyuncu Özgürcan Çevik’in de Netflix yönetimi ile yeni bir anlaşma imzaladığı ortaya çıktı.

Bizim Evin Halleri, Türkan, Unutma Beni, Dağ, Fatih Harbiye, Çember, İkizler Memo Can gibi birçok farklı projede boy gösteren Özgürcan Çevik, özellikle “Şevkat Yerimdar” isimli film projesi ile büyük bir çıkış yakaladı. Filmin oldukça sevilmesinin arından yine aynı isme sahip olan ancak bu kez dizi olarak çekilen bir proje ile sevenlerinin karşısına çıkan Çevik, uzun süredir kendisine hasret bırakarak hayranlarının tepkisini çekmeye başladı.

Rol alacağı projelere titizlik ile inceleyen bu sebep ile sürekli olarak göz önünde bulunmayan ancak rol aldığı her proje çok ses getiren Özgürcan Çevik’in bir Netflix projesi için el sıkıştığı ve onu çok özleyen hayranlarının karşısına çıkacağı öğrenildi.

“KASABA” İLE GERİ DÖNÜYOR!

Şevkat Yerimdar dizisinin Şevkat'i Özgürcan Çevik, Netflix ile anlaştı! Kasaba dizisi 2023 yılında yayında!

Bir süredir set ortamlarından uzak kalan Özgürcan Çevik, Netflix ile anlaşmaya vardı. İki kardeş ve bir arkadaşın yapmış oldukları kazadan sonra değişen hayatlarını konu alan “Kasaba” isimli dizide rol alacak olan Çevik’in, 2023 yılında yeni projesi ile sevenlerinin karşısına çıkacağı öğrenildi.

İKİ İSİM İLE DAHA ANLAŞMAYA VARILDI!

Edinilen bilgilere göre Kasaba isimli Netflix dizisi için Ozan Dolunay ve Okan Yalabık ile de anlaşmaya varıldı. Dizinin senaristliğini ise Deniz Karaoğlu ile Doğa Yaşar Akal’ın üstleneceği bildirildi.

Şevkat Yerimdar dizisinin Şevkat'i Özgürcan Çevik, Netflix ile anlaştı! Kasaba dizisi 2023 yılında yayında! ile ilgili etiketler Netflix dizi film
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.