Şevkat Yerimdar 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? / VİDEO

Fox TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Şevkat Yerimdar 19. yeni bölümü ile dün akşam ekranlarda izleyici ile buluştu. Cuma akşamları ekrana gelen Şevkat Yerimdar 19. yeni bölümde Şevkat'in kurumsal hayatla olan savaşı devam etti. Fox TV’nin komedi dizisi Şevkat Yerimdar’ın yeni bölüm fragmanı Seval’in oyun isteğini geri çevirmeyen Esin’in tavlada ne kadar iyi olduğunu bir kez daha kanıtlayacağını gösterdi. İkilinin Şevkat’e olan sevgilerinden dolayı sürekli karşı karşıya gelmeleri genç adamı da rahatsız ederken istemeden iki isme birden randevu veren Şevkat gelecek bölümde zor anlar yaşadığını göreceğiz. Şevkat Yerimdar dün akşam 19. bölümü ile ekrana geldi. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Şevkat Yerimdar'ın son bölümünde neler oldu? Yeni bölümü ne zaman? 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde...

FOX'un eğlenceli dizisi Şevkat Yerimdar 19. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Şevkat Yerimdar 19. bölümde Fox TV’nin komedi dizisi Şevkat Yerimdar’ın yeni bölüm fragmanı Seval’in oyun isteğini geri çevirmeyen Esin’in tavlada ne kadar iyi olduğunu bir kez daha kanıtlayacağını gösterdi. İkilinin Şevkat’e olan sevgilerinden dolayı sürekli karşı karşıya gelmeleri genç adamı da rahatsız ederken istemeden iki isme birden randevu veren Şevkat gelecek bölümde zor anlar yaşayacak. Şevkat Yerimdar dün akşam 19. bölümü ile ekrana geldi. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Şevkat Yerimdar'ın son bölümünde neler oldu? Yeni bölümü ne zaman? Peki Şevkat Yerimdar ekrana gelen son bölüm ardından 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SDWYT4ERW

ŞEVKAT YERİMDAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Holdingteki köstebeği bulmaya çalışırken bir taraftan da Şevkat'in kurumsal hayatla savaşı devam etmektedir. Fakat bu süreç onun iyice mahalleden kopmasına ve Esin'e vakit ayıramamasına yol açmıştır.

Şevkat ilk fırsatta Esin'e yemek teklifinde bulunur. Ama işler karışır ve aynı gece Seval'i de yemeğe çıkartması gerekir. Böylece zorlu bir köşe kapmaca başlar.

İsmail, Erkan ile aşık atışması yapmayı kabul eder ama bunun nasıl olacağını hiç hesaba katmamıştır. Tüm mahalle türkü barda toplanır. İsmail hem Erkan hem de nasıl kendisi olacağını kara kara düşünmektedir. Sonunda parlak fikir Cuma'dan gelir.

19. BÖLÜMÜ İZLE

Esin, iyice bunalmaya başlamıştır. Şevkat'in de uzaklaşması onun için son nokta olur. Cevdet'in de onayı ile mahalle ile ilgili şok bir karar alır. Herkes panik içinde olacakları beklemektedir artık.

rewetew

19. BÖLÜM ÖZETİ

Şevkat’in Esin’le birlikte olmasından rahatsız olan Seval, mahallede bulunan Esin’i tavla oynamaya çağıracak. Herkesin şahit olduğu oyunda Seval’i farklı bir şekilde mağlup eden Esin “Yendim diye bozulmadın değil mi tatlım” diyerek nispet yapacak. Hem Esin’e yenilmenin hem de mahalleliye rezil olmanın üzüntüsünü yaşayan Seval ise oldukça sinirlenecek. İkili arasında yaşanan problemlerden uzak kalmaya çalışan Şevkat ise ikisine de yemek sözü verecek. Hem Esin’le hem de Seval’le buluşma ayarlayan Şevkat aynı anda ikisini birden idare etmeye çalışırken ortaya eğlenceli görüntüler çıkacak. Kaybolan köpekle ilgili ilanı gören Cuma ise kendisini yeni bir maceranın içerisinde bulacak. Köpek için verilen 4 bin dolarlık ödülü duyan Cuma dolar kuru ile çeviri yapınca alacağı ödülü düşünmeye başlayacak. Köpeği bulmak için hemen harekete geçen Cuma’nın yaşayacağı diğer maceralar ise gelecek bölümde aktarılacak. Dizinin 29 Eylül’deki bölümüyle ilgili yayıncı kuruluştan yapılan açıklama ise şöyle; Holdingteki köstebeği bulmaya çalışırken bir taraftan da Şevkat'in kurumsal hayatla savaşı devam etmektedir. Fakat bu süreç onun iyice mahalleden kopmasına ve Esin'e vakit ayıramamasına yol açmıştır. Şevkat ilk fırsatta Esin'e yemek teklifinde bulunur. Ama işler karışır ve aynı gece Seval'i de yemeğe çıkartması gerekir. Böylece zorlu bir köşe kapmaca başlar.


İsmail, Erkan ile aşık atışması yapmayı kabul eder ama bunun nasıl olacağını hiç hesaba katmamıştır. Tüm mahalle türkü barda toplanır. İsmail hem Erkan hem de nasıl kendisi olacağını kara kara düşünmektedir. Sonunda parlak fikir Cuma'dan gelir. Esin, iyice bunalmaya başlamıştır. Şevkat'in de uzaklaşması onun için son nokta olur. Cevdet'in de onayı ile mahalle ile ilgili şok bir karar alır. Herkes panik içinde olacakları beklemektedir artık.

ŞEVKAT YERİMDAR DİZİSİ KONUSU

Mahallenin asi ruhlu delikanlısı Şevkat'in adaletsizliğe ayrımcılığa zerre tahammülü yoktur. Daha da kötüsü Şevkat öfkesini kontrol edemez. Şevkat herkese yardım etme isteği duyar. Cevdet Bey Paris'ten dönen zengin aile kızı Esin'i adam etmesi için Şevkat'e emanet eder ve hikaye bu şekilde başlar.

Şevkat Yerimdar'dan izleyiciye sürpriz... O isim kadroya dahil oluyor! Şevkat Yerimdar'dan izleyiciye sürpriz... O isim kadroya dahil oluyor!

Emanete sahip çıkmak ve Esin'in aklını başına getirmek isteyen Şevkat akla karayı seçer. Ne var ki Esin Şevkat'e kök söktürür. Esin ne yapıp edip iki yakası bir araya gelmeyen Şevkati hizaya sokmayı başarır. İki arızalı karakterin akla zarar ilişkileri mahallenin altını üstüne getirir.

ŞEVKAT YERİMDAR DİZİSİ OYUNCULARI

AZGARCAN
ÖZGÜRCAN ÇEVİK (ŞEVKAT YERİMDAR)

24 Ekim 1983 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu Şevkat Yerimdar karakteri ile tanınmaktadır. Hacettepe Üniversitesi Turizm Otel işletmeciliğinen mezun olmuştur. Bizim Evin Halleri, Türkan, Fatih Harbiye ve Ruhumun Aynası gibi dizilerde rol almıştır. Şevkat Yerimdar ve Şevkat Yerimdar 2 filminde başrol oynamıştır.

BAAAK_1

BAŞAK PARLAK (ESİN UÇAR)

3 Kasım 1988 doğumlu güzel oyuncu Maltepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamlamıştır. Paral 1.70 boyunda ve 56 kilodadır. Gözleri mavi renk tonundadır. Sır Kapısı, Doktorlar, Fikrimin İnce Gülü, Bugünün Saraylısı, Sevdam Alabora ve Bir Deniz Hikayesi dizilerinde rol almıştır.

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.