"Seviyesini henüz görmedik!"

Lille teknik direktörü Christophe Galtier, dün Lille'in Bordeaux'yu 3-0 yendiği karşılaşmadan sonra düzenlediği basın toplantısında Yusuf Yazıcı'yla ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

Yusuf Yazıcı, dün Lille'in Ligue 1'de Bordeaux'yu 3-0 yendiği maçta hem yeni takımında ilk golünü kaydetmiş hem de diğer iki golün asistini yapmıştı. Fransız ekibinin teknik patronu Christophe Galtier, mücadelenin ardından düzenlediği basın toplantısında milli yıldızla ilgili çok çarpıcı yorumlarda bulundu.

Fransız teknik adam, Trabzonspor'dan 16,5 milyon euroya transfer ettikleri Yazıcı'dan daha çok şey beklediğini ifade ederken "Kendisinin gerçek seviyesini henüz görmedik. Antrenmanlarda çok çalışıyor. Ben kendisinin her sistemde daha yüksek bir seviyede oynayabileceğini ve oynaması gerektiğini düşünüyorum." sözlerini kullandı.

"Seviyesini henüz görmedik!" ile ilgili etiketler Ligue 1 Yusuf Yazıcı Lille Christophe Galtier
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.