Sevim Emre'den İBB'ye çukur isyanı

Evinin yakınlarında yürüyüş yaptığı sırada ayağı çukura takılan ve düşen sanatçı Orhan Gencebay'ın parmağı kırıldı. Olay sonrası açıklamada bulunan Gencebay'ın eşi Sevim Emre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) tepki gösterdi. Emre, "Belediye çok çalışıyor maşallah! Her yer dere, tepe..." ifadesini kullandı.

Orhan Gencebay, Baltalimanı'ndaki evinin yakınlarında yürüyüş yaptığı sırada bir çukura takılıp düştü. Özel bir hastaneye kaldırılan sanatçının sol işaret parmağının kırıldığı ortaya çıktı.

Baltalimanı'nda bulunan evinin çevresinde yürüyüş yaptığı sırada çukura takılıp düşen sanatçı Orhan Gencebay hastanelik oldu.

Özel bir hastaneye kaldırılan Orhan Gencebay'ın sol işaret parmağının kırıldığı belirtildi.

SEVİM EMRE'DEN BELEDİYEYE SUÇLAMA

Olayla ilgili açıklamada bulunan Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Sarıyer Belediyesi'ni suçladı.

BİR AY ÖNCE DE AYNI ÇUKURA DÜŞÜP ALNINDAN YARALANMIŞTI

O bölgedeki yolların kötü olduğunu söyleyen Sevim Emre, usta sanatçının bir buçuk ay önce de aynı çukura düştüğünü söyledi. Gencebay'ın o zaman alnını yaraladığını ifade eden Emre, "Bu defa elinin üzerine ağırlığını vermiş. Allah korumuş" dedi.

Sevim Emre'den İBB'ye çukur isyanı

Belediyelere tepki gösteren Sevim Emre, "Belediye çok çalışıyor maşallah! Her yer dere, tepe… Canımız Allah'a emanet! Belediyeler vatandaşa hizmet etmeli!" ifadesini kullandı.

Öte yandan Gencebay'ın parmağına atel takıldığı görüldü.

ORHAN GENCEBAY HAKKINDA

Usta sanatçı Orhan Gencebay'ın gerçek adı Orhan Kencebay'dır. Gencebay, 1944 yılında doğmuştur. Meslek hayatında çok yönlülüğü benimseyen Gencebay Türk besteci, ses sanatçısı, şair, aranjör, müzik yapımcısı ve aynı zamanda aktördür.

Müziğe 6 yaşında, Rus konservatuvarı mezunu ve aslen Kırım göçmeni eski bir opera sanatçısı olan klasik batı müzisyeni Emin Tarakçı'dan keman ve mandolin dersleri alarak başladı. 7 yaşında bağlama ve Türk halk müziği üzerine eğitimler almaya başladı.

 

.

Sevim Emre'den İBB'ye çukur isyanı ile ilgili etiketler Orhan Gencebay Sevim Emre Hastane parmak
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.