"Sevilmeyen bir takımız"

Spor Toto 1. Lig play-off yarı finalinde, Gazişehir Gaziantep'e penaltılar sonunda elenen Osmanlıspor'un teknik direktörü Osman Özköylü maçın ardından yaptığı açıklamalar dikkat çekti.

Spor Toto 1. Lig play-off yarı finalinde,Gazişehir Gaziantep'e penaltılar sonunda elenen Osmanlıspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, "Böylesine olağanüstü bir maçtan sonra biraz da şansa bağlı olan penaltı atışlarında turu kaybetmek gerçekten üzücü." dedi.

Özköylü, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularının finale yükselmek için her şeyi yaptığını ama sonunu getiremediklerini söyledi.

Oyuncularıyla gurur duyduğunu belirten Özköylü, "Bugün sahada olağanüstü oynayan, yüreğini ortaya koyan, maçtan önce konuştuğumuz her şeyi dört dörtlük değil, daha fazlasını yapan Osmanlıspor vardı. Karşımızdaki takım çok büyük bütçelerle kurulmuş, iyi oyunculara sahip bir ekip. 120 dakikada elle tutulur pozisyonları yok. Kalecimizin 'kurtardı' diyebileceğim bir pozisyon dahi yok. Böylesine olağanüstü bir maçtan sonra biraz da şansa bağlı olan penaltı atışlarında turu kaybetmek gerçekten üzüntü verici." ifadelerini kullandı.

Özköylü, saha dışı faktörlere değinerek, "Üzgünüz ama çok iyi bir takım kazandık. İlk maçtan önce yaşadığımız bazı sıkıntılar neticesinde 4 oyuncumuzu kadro dışı bıraktık. Her şeyi göze aldık. Geri dönüş, kolay bir iş değil ama neticeye ulaşamadık." diye konuştu.

Ankara'nın daha fazla Osmanlıspor'a sahip çıkmasını isterdim ama maalesef sevilmeyen bir takımız. Herkesin nefret ettiği, dışlamaya çalıştığı bir takımız. Her şeye rağmen biz mücadelemizi sonuna kadar yaptık."

"Sevilmeyen bir takımız" ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.